Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: «Πήγαινε να μας λυτρώσεις...» - Ο Μαθιός προκαλεί τον Μανόλη να τον καταδώσει

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (27/6)

Σασμός: «Πήγαινε να μας λυτρώσεις...» - Ο Μαθιός προκαλεί τον Μανόλη να τον καταδώσει
TV24 27.06.2022 07:45
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (27/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Μαθιός, μετά την εξομολόγησή του για τον φόνο του Στεφανή, προκαλεί τον Μανόλη να πάει στην αστυνομία και να τον καταδώσει (δείτε εδώ ποιος μεγάλος ηθοποιός θα μπει στον Σασμό).

Τι θα δούμε σήμερα (27/6) στον Σασμό - Επεισόδιο 166

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο Αστέρης που κρατά τον λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν. Όπως κι η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει… Η απάντηση της Στέλλας στο τελεσίγραφο του Γεράσιμου, αργεί να ‘ρθει…

Αποκλειστικό: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής διαλύεται

O γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό στον Σασμό φτάνει. Πρόκειται για την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους, καθώς το όνειρο που είχαν από μικροί πραγματοποιείται. Ειδικά για τον Μαθιό, είναι αυτό που περίμενε όλη του τη ζωή. Μια ζωή που θυσίασε περιμένοντας τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στον κόσμο. Γι’ αυτή που έφτασε μέχρι τον φόνο για να την έχει.

Τώρα πια όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν. Όλος ο κόσμος έμαθε για την αγάπη τους, ο Νικηφόρος αποδέχτηκε με χαρά τον γάμο τους, ακόμα και η σκληρή Καλλιόπη έκανε πίσω για να δει το κοπέλι της ευτυχισμένο. Όμως, πάντα μια σκιά θα υπάρχει που θα βαραίνει την καρδιά και το μυαλό του Μαθιού, ο Στεφανής. Το μυστικό του που καλύτερα να πέθαινε παρά να το μάθαινε ο Βασιλική.

Και φτάνουμε λοιπόν, τρεις μέρες πριν από τον γάμο τους. Τόσο η Βασιλική όσο και ο Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Ετοιμάζονται να παντρευτούν και το γλέντι για τον γαμπρό έχει ήδη αρχίσει. Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς να ντυθεί νύφη στο πλευρό του μοναδικού άντρα που ερωτεύτηκε στη ζωή της. Το ίδιο και ο Μαθιός ετοιμάζει την παραδοσιακή του στολή και γυαλίζει τα στιβάνια του για να μπει γαμπρός στην εκκλησία.

Ο Νικηφόρος μοιράζεται τη χαρά του για τη μάνα του με τον Μανόλη. Ωστόσο ο Μανόλης βασανίζεται από τις τύψεις. Βλέπει όλες αυτές τις ετοιμασίες και αρχίζει να αμφιβάλλει ότι δεν έπραξε σωστά να μην πάει τελικά να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Οι αμφιβολίες του Μανόλη όσο πάνε και γιγαντώνονται και μάλιστα απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Στο μεταξύ, ένα ακόμα τραγικό γεγονός έρχεται να ταράξει τη μικρή κοινωνία του χωριού και πιο πολύ την οικογένεια Βρουλάκη, που δεν προλαβαίνει να χαρεί και ντύνεται ξανά στα μαύρα και στη θλίψη. Ο Άγγελος βρίσκεται νεκρός μέσα στο ιατρείο του. Η οργή της Καλλιόπης ξεσπάει πάνω του. Εκείνος είναι εριστικός, της μιλάει με υπεροψία, μίσος και ειρωνεία.

Τα μάτια της Καλλιόπης βγάζουν φωτιές, δεν ανέχεται καμία προσβολή και πολύ περισσότερα για τα κοπέλια της. Γίνεται ύαινα, αρπάζει ένα κοπίδι πάνω από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει με μανία. Ο Άγγελος πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα και χαροπαλεύει, μέχρι να έρθει ο Κώστας και να τον αποτελειώσει. Ο φόνος συνταράσσει τους πάντες. Η οικογένειά του και περισσότερο η Άσπα σπαράζει, ενώ οι Σταματάκηδες συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την ημέρα του γάμου.

Φτάνει λοιπόν η ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Νικηφόρο ντυμένο κι αυτόν με την παραδοσιακή κρητική στολή, για να τους περάσει τα στέφανα. Όλα όμως αλλάζουν όταν μέσα στην εκκλησία, την ώρα που η Βασιλική με τον Μαθιό παντρεύονται, μπαίνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει για τον φόνο του Άγγελου και του Στεφανή.

Η Καλλιόπη ασπρίζει από τον φόβο της ότι όλα τελείωσαν, ο Νικηφόρος τα χάνει και φωνάζει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει. Ο Μαθιός κοιτάζει τη Βασιλική στα μάτια ανέκφραστος, ενώ η Βασιλική μόλις ακούει το όνομα του Στεφανή πέφτει λιπόθυμη. Ο γάμος φυσικά διαλύεται και όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο που η αστυνομία έφτασε στο Μαθιό και μάλιστα τον συνέλαβε έτσι βίαια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός αποκλειστικό: Στα χέρια της αστυνομίας ο Μαθιός! Καταρρέει η Βασιλική

Σασμός: Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κανονικό επάγγελμα που έχει σπουδάσει ο Μανώλης

Share