Πρόστιμο αξίας 3.000 ευρώ σε εκπομπή του ALPHA

"Βόμβα"' στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόστιμο αξίας 3.000 ευρώ σε εκπομπή του ALPHA

Πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει ο σταθμός Alpha Κύπρου λόγω εκπομπής που σύμφωνα με δημοσίευμα, πηγαίνει κόντρα σε κάθε νομοθεσία παραβαίνοντας όλους τους κανονισμούς. Για αυτό λοιπόν, πρέπει να πληρώσει το συνολικό διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Πρόκειται για την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", που παρουσιάζει εδώ και αρκετά χρόνια η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία να σημειωθεί πως πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές.

Το δημοσίευμα του περιοδικού TV Mania για το πρόστιμο στον ALPHA Κύπρου

«Άλλο ένα ποσό έρχεται να προστεθεί στις €21.000 που επέβαλε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης προς τα τέλη Μαΐου στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Απ’ ότι φαίνεται η εκπομπή δεν μαθαίνει από τα λάθη της και οι συντελεστές της συνεχίζουν να πηγαίνουν κόντρα σε κάθε νομοθεσία παραβαίνοντας όλους τους κανονισμούς. Μετά το τσουχτερό πρόστιμο των €21.000, που αφορούσαν παραβάσεις τις νομοθεσίας για τοποθετήσεις προϊόντων, οι λειτουργοί της Αρχής βάζουν και πάλι στο μικροσκόπιο τους το «Με αγάπη Χριστιάνα» αλλά και τη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή «Alpha Ενημέρωση».

Μετά από αυτεπάγγελτη διερεύνηση σε υπόθεση που αφορούσε τα σχετικά προγράμματα, όπως αυτά μεταδόθηκαν στις 8.6.2021, μεταξύ των ωρών 11.00 -13.50 και 15.30 -17.30, αντίστοιχα, η Αρχή έκρινε ότι υπάρχουν παραβάσεις του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμου σχετικά με «Τη μετάδοση οπτικού υλικού από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό και συζήτηση σε σχέση με αυτό, χωρίς να χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα». Για τον σκοπό επιβλήθηκε στο κανάλι το συνολικό διοικητικό πρόστιμο των €3.000».

ALPHA Κύπρου Χριστιάνα Αριστοτέλους πρόστιμο

Λίγα λόγια για την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Τελειώνοντας το σχολείο στα 18 της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους λαμβάνει μέρος στα καλλιστεία της Κύπρου κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Κύπρος 2001! Λίγο μετά εκπροσώπησε την πατρίδα της στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss World στη Νότιο Αφρική χωρίς να καταφέρει να μπει στην δεκάδα.

Με κάποια κιλά παραπάνω και με σκούρο σγουρό μαλλί η τότε εικόνα της δεν θυμίζει με τίποτα τη Χριστιάνα που ξέρουμε τώρα.

Τελειώνοντας τις σπουδές της στην Δημοσιογραφία στην Θεσσαλονίκη έρχεται πίσω στην Κύπρο για να εργαστεί ως δημοσιογράφος σε ένα τοπικό κανάλι της Πάφου και μετά και πάλι στο Sigma μέχρι που το 2007-08 θα κάνει και τα πρώτα της, τηλεοπτικά βήματα και εκτός Κύπρου στο πλεύρο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του Mega Ελλάδος "Όμορφος Κόσμος το Πρωί".

Τη τηλεοπτική σεζόν 2007-08 η Χριστιάνα Αριστοτέλους μετακόμίζει στην Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί».

Δίπλα στην ομάδα του πρωινού του Mega, πέρασε μια σεζόν, και το καλοκαίρι, με το τέλος της εκπομπής, η Χριστιάνα επέστρεψε στην Κύπρο για να ξεκινήσει τη δική της πιά εκπομπή στο Mega Κύπρου!

Συμμετείχε στις τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές "Περνάμε καλά (2009)" στο Mega Κύπρου, "Για σένα (2010)" στο Mega Κύπρου, "DanSing for you (2011)", στο Mega Κύπρου, "DanSing for you 2 (2012)" στο Mega Κύπρου, "Πρωτοχρονιά mou (2012)" στο Mega Κύπρου, και, "Μεσημεριανή Μελέτη (2012)" στο Star.

Πλέον την βλέπουμε στην εκπομπή του ALPHA Κύπρου.