Γη της Ελιάς: Έφτασε η μεγάλη στιγμή - Η Αντιγόνη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο πως 6 χρόνια πριν...

Καταιγισμός εξελίξεων απόψε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Έφτασε η μεγάλη στιγμή - Η Αντιγόνη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο πως 6 χρόνια πριν...

Και ενώ πλησιάζει το φινάλε της σεζόν για τη Γη της Ελιάς, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι βαμμένο με αίμα, αυτές τις μέρες φαίνεται πως αρχίζουν και αποκαλύπτονται πολλά μυστικά, τα οποία όσο αφορά την οικογένεια των Βρεττάκων, αφορούν τη μικρή Αγγελική, καθώς η Αντιγόνη είναι στριμωγμένη για τα καλά από τον Ισίδωρο σχετικά με την παράνομη υιοθεσία...

Χαμός στη Γη της Ελιάς απόψε...

Επεισόδιο 225 Η Χάιδω βοηθά τον Λυκούργο να ξεπεράσει τη μετανάστευση του καλύτερού του φίλου, ενώ παράλληλα οι ετοιμασίες για τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και τη βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του.

Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τη μικρή Αγγελική, κι εκείνη του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη Μαρία και για το πώς μεσολάβησε για την υιοθεσία πριν από έξι χρόνια.

Αποκλειστικό: Η Αγγελική σε ίδρυμα - Καταρρακωμένος ο Ισίδωρος

Τραγικές στιγμές θα ζήσει η μικρή Αγγελική στη Γη της Ελιάς μετά τον θάνατο της μητέρας της Φανής. Η μικρή καταλήγει να μένει μόνη στον κόσμο, μιας και δεν γνωρίζει τουλάχιστον ακόμα πως έχει μία οικογένεια αλλά και την πραγματική της μητέρα, και καταλήγει σε ίδρυμα. Αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα ούτε ο Ισίδωρος ούτε ο Μάνος και αρχίζουν έναν τεράστιο αγώνα για να πάρουν το παιδί από εκεί.

Όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, η Φανή σκοτώνεται με το αυτοκίνητο, την ώρα που ο Ισίδωρος με τον Μάνο και τη μικρή την περιμένουν στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr