Άσε μας ρε μαμά: Σήμερα γάμος γίνεται - Χαμός στο προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Μην το χάσετε απόψε στις 20:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά: Σήμερα γάμος γίνεται - Χαμός στο προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Την Τρίτη 28/6 πρόκειται να παρακολουθήσουμε το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, Άσε μας ρε μαμά, ενώ μετά το φινάλε της Τετάρτης, έχουν ήδη δώσει το πράσινο φως και έχουν ανανεώσει, προκειμένου να επιστρέψουν στις οθόνες μας μετά το καλοκαίρι.

Οι εξελίξεις είναι έξτρα ευχάριστες με το γάμο της Όλγας και του Σωτήρη, ωστόσο η μοναδική παραφωνία στο μυστήριο πρόκειται να είναι η σύντροφος του Θωμά, και αναμένουμε να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί από τους υπόλοιπους στον χώρο...

Σήμερα στο Άσε μας ρε μαμά!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124: Η μέρα του γάμου της Όλγας με τον Σωτήρη έφτασε! Όλοι είναι καλεσμένοι στο γάμο της χρονιάς και από λάθος και η σύντροφος του Θωμά! Πως θα αντιμετωπίσει η οικογένεια Ταβουλαρέα την παρουσία της Λερναίας Ύδρας στο γάμο; Και η Αλίκη όμως δε θα μείνει άπραγη. Με τη βοήθεια της Δανάης, βρίσκει κι εκείνη έναν παρτενέρ έκπληξη για να τη σπάσει στον Θωμά.

Η Παναγιώτα Βλαντή αποκαλύπτει για το Άσε μας ρε μαμά

Η Παναγιώτα Βλαντή, που είχε τοποθετηθεί εκτενώς για τις καταγγελίες στο χώρο της, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και μίλησε για την ηρωίδα της, «Ρόξι», και όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άσε μας ρε μαμά. Ή τουλάχιστον όσα της επιτρέπονται...

Η Ρωξάνη δεν ησυχάζει ποτέ;

«Πώς να ησυχάσει με τέτοια οικογένεια;».

Έχει όμως τον Θωμά δίπλα της, προστάτη και ακοίμητο φρουρό...

«Όντως τη βοηθά πολύ ο Θωμάς. Σε δύσκολες στιγμές είναι στο πλευρό της. Είναι, βλέπετε, πολύ ερωτευμένος μαζί της. Εκείνη, όμως, θέλει τον Δημήτρη».

Ο Θωμάς έχει στο σβέρκο του και την τύραννο Αλίκη.

«Αυτό ήταν απρόβλεπτο γεγονός, καθώς η Αλίκη είναι πολύ δυνατή αντίπαλος. Αλλά για τη Ρωξάνη είναι "piece of cake", δηλαδή παιχνιδάκι! Θα έχουμε εξελίξεις προσεχώς!».

Η Αλίκη ζηλεύει αφόρητα τον Θωμά;

«Και η Ρωξάνη, που τη θέλει ο Θωμάς μια ζωή. Γεγονός που η Αλίκη γνώριζε από την αρχή».

Η... ζεν Μελισσάνθη φέρνει την ισορροπία στη ζωή της κόρης της;

«Από τη στιγμή που την εντοπίζει η Έλλη, όλα αλλάζουν στη ζωή της. Πέραν του ότι ανακαλύπτει τις ρίζες της, βρίσκει και το δρόμο της. Ειδικά στη σχέση της με τον Δημήτρη».

Οπότε μένει πεδίο ελεύθερο να κινηθεί η Ρωξάνη;

«Να δούμε και τα θέλω του Δημήτρη».

Μήπως το συγγραφικό δίδυμο Ρίσβας - Σακάλη έχουν άλλα σχέδια;

«Θα έχουμε λίγες ακόμη εκπλήξεις μέχρι το 125ο επεισόδιο».

Σε αυτή τη συνεργασία, τι αγαπήσατε στη σειρά;

«Αγάπησα πολύ την οικογένεια μου. Είχαμε δεκάωρα γυρίσματα καθημερινά, από τον Ιούλιο του 2021. Έχουμε ένα υπέροχο δέσιμο, με χιούμορ. Τα νέα παιδιά είναι εξαιρετικά. Αγάπησα το δυναμισμό της Ρωξάνης, καθώς μου αρέσουν αυτές οι γυναίκες. Πέρασε τόσα στη ζωή της, αλλά βγήκε αλώβητη».

Χωρίς να χρησιμοποιήσει για όπλο την εξωτερική της εμφάνιση;

«Παλεύοντας μόνη, γιατί είναι βαθιά ερωτευμένη με έναν άντρα».

Έχετε κοινό χαρακτηριστικό με τη Ρωξάνη;

«Δεν μου φαίνεται, αλλά θα έλεγα ναι. Από πολύ νέα. έχω μάθει να παλεύω για όλα αυτά που θέλω. Δεν παραδίδομαι εύκολα. Η Ρωξάνη και η Παναγιώτα δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Έχει πόνο πολλές φορές, αλλά, όπως λέει και η Ρωξάνη, "μία φορά/πέφτεις, δέκα ανεβαίνεις

Η τηλεόραση συμβάλλει για να έρθει κοινό στο θέατρο;

«Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν παίξει στην τηλεόραση και στην παράσταση τους γίνεται το αδιαχώρητο. Βοηθά το να είσαι γνωστός ως προς την επικοινωνία μιας παράστασης, αλλά από εκεί και πέρα παίζει ρόλο η παράσταση».

Το καλοκαίρι θα σας δούμε επί σκηνής;

«Θέλω να καθίσω λίγο. Να με δει το σπίτι μου».

Και ο σύζυγός σας, καθώς είστε νιόπαντροι…

«Δεν έχουμε προλάβει να πάμε ούτε ένα ταξίδι. Από τη μία ο κορονοϊός, από την άλλη, η δουλειά».

Κρίνοντας από το γάργαρο γέλιο σας, είστε ευτυχισμένη και χαρούμενη.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Κουρασμένη λίγο, αλλά όλα καλά. Όταν υπάρχει ηρεμία η και ένταση στην προσωπική ζωή, όλα πάνε καλά».