Γη της Ελιάς: «Ψέματα είναι;!» - Ο Στάθης ρωτά στα ίσια τον Δημοσθένη τι συμβαίνει με την Άννα

Μην το χάσετε απόψε 29/6 στο Mega!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Ψέματα είναι;!» - Ο Στάθης ρωτά στα ίσια τον Δημοσθένη τι συμβαίνει με την Άννα

Λίγο πριν το φινάλε της καθημερινής σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, και σίγουρα ο Ανδρέας Γεωργίου θα μας κρατήσει σε αγωνία, αφήνοντας ορισμένα πράγματα μετέωρα για να τα αναλύσει στην επόμενη σεζόν, ενώ σχετικά με την εγγονή του Ισίδωρου τα πράγματα είναι από τώρα εξαιρετικά δύσκολα...

Ένα ωστόσο ζήτημα που σίγουρα δεν θα απαντηθεί σε αυτό τον κύκλο, είναι το μέλλον του Κωνσταντίνου, ο οποίος θέλει να ξεμπλέξει από τις παρανομίες, αλλά όσο περισσότερο προχωράνε τα πράγματα, τόσο περισσότερο πείθετε πως κάτι τέτοιο ίσως και να μην συμβεί...

Απόψε 29/6 στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 226 - Ο Στάθης, αμήχανος, ρωτά ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. H Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

Ο Διονύσης Παπανδρέου "σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με την Τζόλα

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.