Ψέματα (1/7): Το ένοχο παρελθόν του Ανδρέα αποκαλύπτεται

Όλα όσα θα δούμε στο διπλό αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ψέματα (1/7): Το ένοχο παρελθόν του Ανδρέα αποκαλύπτεται

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (1/7) διπλό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ψέματα μιας και η Έλενα συνεχίζει την προσπάθειά της να βγάλει στη φόρα την αλήθεια και έτσι βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά από το παρελθόν του Ανδρέα (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε η Βασιλική Τρουφάκου για τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα στα Ψέματα, Παρασκευή 01 Ιουλίου

Επεισόδιο 09, στις 22:00

Η Έλενα συναντάει μια κοπέλα που έχει βιαστεί από τον Αντρέα και μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν αν ο σύζυγος της δεύτερης είναι εμπλεκόμενος στην δολοφονία του, καθώς μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις για τον Αντρέα παρουσίασε έντονη αλλαγή στην συμπεριφορά του.

Επεισόδιο 10, στις 23:00

Η έρευνα για τη δολοφονία του Αντρέα παίρνει περίεργη τροπή καθώς αποκαλύπτονται ένοχα μυστικά από την περίοδο που ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα όμως αποκαλύπτονται γεγονότα και από τη ζωή της ‘Ελενας στο παρελθόν που δικαιολογούν την τόσο στενή σχέση που έχει με την αδερφή της.

Ο Δημήτρης Αριανούτσος ή αλλιώς Άρης αποκαλύπτει για το ρόλο του

Πώς βρέθηκες στα «Ψέματα»;

Είχα παίξει προηγουμένως σε ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ της ΟΟ5ΜΟΤΕ TV για τη ζωή του Γιάννη Ρίτσου, με τίτλο «Η γενιά του '30». Έκανα τον Ρίτσο στα νιάτα του. Το σκηνοθετούσε ο Γιώργος Γκιγκαπέππας που σκηνοθετεί και τα «Ψέματα». Η συνεργασία μας εκεί ήταν πόλο καλή, οπότε κάπως έτσι συνεχίστηκε και τώρα στα «Ψέματα».

Τι σχέση έχεις με τον Άρη που υποδύεσαι;

Με την κατάσταση που βιώνει, καμία. Αλλά με τον χαρακτήρα έχω κάποια κοινά. Ο Άρης είναι ένας αρκετά ώριμος έφηβος, όπως ήμουν κι εγώ στην ηλικία του, ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Γενικά χαίρομαι πολύ που παίζω σε αυτή τη σειρά.

Θέατρο δεν έχεις κάνει ακόμα.

Όχι, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα.

ΟΟ Δημήτρης Αριανούτσος ή αλλιώς Άρης αποκαλύπτει για το ρόλο του

Υπάρχει κάποιος ρόλος που θα ήθελες πολύ να παίξεις;

Ένας ρόλος που θα μου άρεσε πολύ είναι ο Τομ από τον «Γυάλινο Κόσμο», γιατί είχα δει το κομμάτι όσο ήμουν στο Θεατρικό Εργαστήριο. Μου αρέσει αυτός ο χαρακτήρας γιατί ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά πράγματα μέσα του και έψαχνε τρόπο για να ξεσπάσει και να τα βγάλει προς τα έξω. Τελικά ξέσπαγε στη μητέρα του και κάπως τον ανακούφιζε αυτό.

Τι τύπος είσαι στην παρέα;

Οι φίλοι μου με λένε ξινό, για να με πειράξουν. Είμαι πολύ κλειστός, πολύ ντροπαλός και θέλω τον χρόνο μου για να ανοιχτώ. Ακόμα και με τις κοπέλες, πρέπει κάποια να μου αρέσει πάρα πολύ για να την προσεγγίσω και αφού βέβαια μου δώσει το πράσινο φως. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν για να γίνω πιο κοινωνικός, να μπορέσω να ανοιχτώ, γιατί καταλάβαινα ότι κάτι έπρεπε να κάνω.

Και ανοίχτηκες;

Ναι, αρκετά. Το, να υποδύομαι κάποιον άλλο, το να ψάχνω να βρω πώς θα ένιωθε και πώς θα λειτουργούσε ένας άλλος χαρακτήρας με βοηθάει και μένα πολύ, μου δίνει κάποια μαθήματα.