Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

MAD VMA 2022: Θανατηφόρο το κορμί της - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

"Γκρέμισε" το πλατό

MAD VMA 2022: Θανατηφόρο το κορμί της - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη
TV24 01.07.2022 23:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

"Γκρέμισε" κανονικότατα το πλατό των MAD VMA 2022 η Κατερίνα Στικούδη, η οποία εμφανίστηκε λίγο μετά την συγκινητική στιγμή με το βραβείο στο Mad Clip. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον KG, τον Greg και τους Vegas ερμηνεύοντας το Yalla & Tous Ponaei.

Το σώμα της ήταν καθηλωτικό και κανείς δεν μπορούμε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, μιας και όλοι απορούμε πως γίνεται να έχει περάσει από μία εγκυμοσύνη και μάλιστα πριν από 9 μήνες!

Καθ' όλη την διάρκεια φορούσε ένα χρυσό αποκαλυπτικό μαγιό και λίγο αργότερα το συνδύασε με ένα εξίσου χρυσό διαφανές φόρεμα και δικαιωματικά μπορούμε να πούμε πως ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις εκείνης της βραδιάς.

Η εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στα MAD VMA

Τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει για την εμφάνιση της μετά τη γέννα

Ξανά στο πλατό του J2US είχε επιστρέψει η Κατερίνα Στικούδη στις 30/10, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή με ένα σούπερ κολλητό φόρεμα, με τους πάντες να αναρωτιούνται.. από που έβγαλε το μωρό, μιας και η κοιλιά της ήταν φλατ!

Η τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του, αποκάλυψε πόσο πολύ της έλειψε η παρέα του J2US.

«Μου λείψατε πολύ, σας έβλεπα βέβαια από το σπίτι. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός και έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη. Πήρα την άδεια του για αν είμαι εδώ. Τον ρώτησα εάν μπορώ να φεύγω μόνο τα Σάββατα για λίγες ώρες και μου απάντησε, μανούλα να πηγαίνεις», είχε αναφέρει.

Μάλιστα, με το που εμφανίστηκε στη σκηνή, το Twitter πήρε κυριολεκτικά φωτιά, με τους περισσότερους χρήστες να απορούν πως γίνεται να επέστρεψε κιόλας στις φοβερές αναλογίες της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου!»

Δεν τους φαίνεται καθόλου - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Share