The Masked Singer: 3 μάσκες και ένα τρόπαιο! Απόψε 2/7 ο μεγάλος τελικός

Μην τον χάσει κανείς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
The Masked Singer: 3 μάσκες και ένα τρόπαιο! Απόψε 2/7 ο μεγάλος τελικός

Έφτασε η ώρα να πέσουν οι Μάσκες στο The Masked Singer, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, το show του ΣΚΑΙ, ρίχνει αυλαία μετά από 11 επεισόδια και πολλές ανατροπές με τους διαγωνιζόμενους. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των Detectives και να βγει ως η πιο αγαπημένη μάσκα;!

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται στη σκηνή όλες τις Μάσκες που πρωταγωνίστησαν στο show, τρεις όμως είναι εκείνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έκανε δηλώσεις για τον τελικό, και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι έτοιμοι να κάνουν τις τελικές προβλέψεις τους!

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Masked Singer

Κάθε Μάσκα ερμηνεύει δύο νέα τραγούδια, ενώ μετά θα πρέπει να απαντήσουν ειλικρινά στην ερώτηση του Σάκη Ρουβά εάν έχει ακουστεί το όνομά τους έστω και για μία φορά στις προβλέψεις!

Η κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας ξεκινά και ανακοινώνεται η μία Μάσκα που αποχωρεί, και μετά οι άλλες δύο που απέμειναν συνεχίζουν με ένα battle! Επιλέγουν και ερμηνεύουν ένα παλιό τους κομμάτι σε μία συγκλονιστική μονομαχία on stage. Η ώρα της ψηφοφορίας φτάνει και το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει ποια είναι η αγαπημένη του Μάσκα.

Την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ακολουθεί μία έκπληξη… Ένα βραβείο περιμένει τον καλύτερο Detective του σόου, εκείνον ή εκείνη που κατάφερε με την παρατηρητικότητα και την οξύνοιά του να εντοπίσει την αληθινή ταυτότητα των περισσότερων Μασκών. Ποιος Detective θα λάβει τη «Χρυσή πίπα»;

Η Στικούδη "εισέβαλλε" σε ρόλο guest detective - 'Εμειναν "κάγκελο" οι κριτές

Μια μεγάλη έκπληξη, όπως σε κάθε επεισόδιο του The Masked Singer, περίμενε τους τέσσερις detectives του μιας και στην έναρξη του show, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως μια νέα μάσκα, ο ¨Αχυρούλης¨ θα κάνει την είσοδό του στο παιχνίδι.

Ο Αχυρούλης ανέβηκε στη σκηνή και αφού έδωσε μερικά στοιχεία για τον εαυτό του, τραγούδησε με τους τέσσερις detectives όμως τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα του αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Κάτω από τη μάσκα τελικά βρισκόταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία όπως είπε ο Σάκης Ρουβάς στο αποψινό επεισόδιο θα έχει τον ρόλο του guest detective και τότε οι κριτές ξετρελάθηκαν!