X-Factor: «Μην ξινίζεις θα σου πετάξω τίποτα!» - Στα μαχαίρια Νίκος Μουρατίδης και Στέλιος Ρόκκος

Η έντονη διαφωνία τους στο πλατό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Μην ξινίζεις θα σου πετάξω τίποτα!» - Στα μαχαίρια Νίκος Μουρατίδης και Στέλιος Ρόκκος

Ένα ακόμη live του X-Factor είναι στην συχνότητα του Mega την Κυριακή 3/7 και μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Ανδρέα Γεωργίου, που θύμισε κάτι από Eurovision, ξεκίνησαν οι διαγωνιζόμενοι με τις φωνές και το ταλέντο τους να διεκδικούν την παρουσία τους στο σόου.

Η έντονη διαφωνία Μουρατίδη και Ρόκκου στο πλατό

Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, Έλενα Παναγιωτίδου, άνοιξε το σόου τραγουδώντας το «Θα σπάσω κούπες» σε μια εντυπωσιακή χορογραφία, ωστόσο μετά την ερμηνεία της ο coach της Στέλιος Ρόκκος την αποκάλεσε χαϊδευτικά «Λενιώ», με τον Νίκο Μουρατίδη να ξινίζει και να ρωτάει τι είναι το «Λενιώ».

Ο Στέλιος Ρόκκος του απάντησε πως έτσι το κάνουν χαριτολογώντας στη Λήμνο με τον Μουρατίδη να ξινίζει και να λέει πως σε έναν καλλιτέχνη δεν αλλάζουν το όνομα.

«Είσαι τόσο αυστηρός γιατί..» - Σε αντιπαράθεση Ρόκκος και Μάστορας

Στο 26/5 live show του X-Factor, κατά την διάρκεια της κριτικής του Μίλτου, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Χρήστος Μάστορας ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση σχετικά με τις απόψεις τους.

Ο Μίλτος Χαρόβας, από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, έπρεπε να τραγουδήσει το "Θα' μαι μια ζωή" του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του X Factor και ο ίδιος δήλωσε από την αρχή ότι θα βάλει τα δυνατά του, αν και είχε αρκετό άγχος, μιας και θα τραγουδούσε μπροστά στον Ηλία Ψινάκη.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής του, ο Στέλιος Ρόκκος του έκανε πολύ αρνητικά σχόλια για την ερμηνεία του, αν και σημείωσε ότι η διάθεσή του, σε πρώτο χρόνο, ήταν αρκετά καλή. Τα λεγόμενά του έβρισκαν εντελώς αντίθετο τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να πει στον Στέλιο Ρόκκο: "Είσαι τόσο αυστηρός γιατί ο Σάκης Ρουβάς είναι φίλος σου, κολλητός σου..."