Elif: Μία επίσκεψη στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω για την Μελέκ - Κάποιος τη θέλει νεκρή

Θα τα καταφέρει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Μία επίσκεψη στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω για την Μελέκ - Κάποιος τη θέλει νεκρή

Οι εξελίξεις στην τούρκικη σειρά, που έχει καθηλώσει το κοινό, Elif, είναι ασταμάτητες και ήδη βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο, εφόσον η μικρή πρωταγωνίστρια αγνοείται. Όσο, λοιπόν, εκείνη βρίσκεται σε κίνδυνο, η Μελέκ κατά την προσπάθειά της να αναρρώσει στο νοσοκομείο, μία επίσκεψη θα φέρει ταπάνω κάτω και μπορεί να αποβεί μοιραία για την ίδια.

Δεν συνηθίζει να τα παρατάει, όμως, ένα πρόσωπο την θέλει νεκρή και δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει μέχρι να το πετύχει. Θα τα καταφέρει;

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Τρίτη 5/7

Επεισόδιο 1090

Η Μελέκ βγαίνει από την εντατική και μεταφέρεται σε απλό δωμάτιο για να αναρρώσει. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είναι πολύ ισχυρή. Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Μελέκ φορώντας στολή νοσοκόμας και πιέζει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της με όλη της τη δύναμη. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει.

Η Μελέκ προσπαθεί να παλέψει, αλλά είναι πολύ αδύναμη για να τη σταματήσει. Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει. Όταν μπαίνει η κανονική νοσοκόμα για να ελέγξει τη Μελέκ, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο σφυγμός της Μελέκ είναι αδύναμος αλλά με κάποιο τρόπο είναι ακόμα ζωντανή.

Η Kιγιμέτ επιστρέφει στο σπίτι ικανοποιημένη αφού νομίζει ότι η Μελέκ είναι νεκρή. Λυπάται ακόμη και την Ελίφ αφού δεν θα μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα της. Η Φικρέτ Οβάλι επισκέπτεται τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ αρχίζει να νιώθει λίγο καλύτερα. Της λέει πώς τραυματίστηκε από τη Φιντάν ενώ κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει το πρωί. Η Φικρέτ τρομοκρατείται...

Elif

Τι θα δούμε την Τετάρτη 6/7

Επεισόδιο 1091

Ο Λεβέντ αφήνει τη δουλειά του εξαιτίας του λάθους της Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά αισθάνεται μοναξιά και δεν μπορεί να καλύψει το κενό, που προέκυψε από την αποχώρηση του Λεβέντ. Πράγματι, και οι δύο υποφέρουν γιατί τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο, είναι πολύ δυνατά. Η Χουμεϊρά βρίσκει το κουράγιο και τηλεφωνεί στον Λεβέντ έτοιμη να ομολογήσει τον έρωτά της.

Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει. Όμως από την άλλη νιώθει χαρούμενη επειδή οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, ο Μαχίρ και η Ασλί, είναι πάντα στο πλευρό της και δεν της επιτρέπουν να χάσει την ελπίδα της. Από την άλλη, η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι η Μελέκ είναι νεκρή τώρα. Όταν όμως συναντά τη Φικρέτ και την ακούει, η χαρά της γίνεται πάλι οργή.

Η επόμενη μέρα είναι η μέρα της δίκης και η Φικρέτ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Επιπλέον, ο Μαχίρ δεν υποστηρίζει πια την Κιγιμέτ και γνωρίζει τα κόλπα της μητέρας του. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα επικρατήσει.