Σασμός: Η Λαμπροπούλου ''σπάει'' τη σιωπή της - Θα γίνει τελικά ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό;

Μεγάλη αγωνία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Η Λαμπροπούλου ''σπάει'' τη σιωπή της - Θα γίνει τελικά ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό;

Η αγαπημένη σειρά του κοινού, ο ''Σασμός'' είναι ένα βήμα πριν από το τέλος του και έτσι η αγωνία για τα τελευταία επεισόδια φουντώνει όσο πάει και περισσότερο καθώς την Τετάρτη 6/7 αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Γενικότερα επικρατεί ένα spoiler πως ο γάμος της χρονιάς μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής δε θα προλάβει να γίνει λόγω ενός αναπάντεχου γεγονότος. Σε δηλώσεις ωστόσο, που παραχώρησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου την Τρίτη 5/7 στο Happy Day αποκάλυψε πως θα πρέπει όλοι να δούμε το φινάλε της σεζόν, καθώς θα είναι απολαυστικό.

Οι αποκαλύψεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για το μέλλον του Σασμού

«Δεν γνωρίζω καθόλου τι μας γνέθουν οι μοίρες για τη νέα σεζόν, δηλαδή οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί μας. Ξέρω ελάχιστα πράγματα που κι αυτά ακόμα είναι υπό αίρεση και μπορεί να αλλάξουν. Από το φθινόπωρο της περασμένης σεζόν μέχρι και τώρα που ξεκινάει η νέα σεζόν, η ίδια ερώτηση μου γίνεται ξανά και ξανά. “Ποιο είναι το τέλος της Βασιλικής;” Το βιβλίο έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Δεν είναι τα γεγονότα του βιβλίου, δεν είναι καν τα πρόσωπα ακριβώς, οι χαρακτήρες, όπως είναι στο βιβλίο και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το τέλος των ηρώων».

«Γιατί με ρωτάτε; Δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη να το δείτε;».

Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για το τέλος της σεζόν

Το αγαπημένο σίριαλ ''Σασμός'' έχει κάνει πραγματικά χαμό με την ανατρεπτική πλοκή του, χτυπώντας πολύ καλά νούμερα καθ' όλη τη σεζόν, που προβλήθηκε. Φυσικά και έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου και για την ώρα βρίσκεται στην τελευταία εβδομάδα προβολής επεισοδίων.

Με τις εξελίξεις να έχουν πάρει φωτιά ακόμα και ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Λάλος μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο Happy Day και προβλήθηκαν την Τρίτη 5/7 παραδέχτηκε στις κάμερες, πως το τέλος θα είναι συγκλονιστικό και πως το κοινό θα εκπλαγεί, αφού λέγεται πως στον αναμενόμενο γάμο της χρονιάς θα χυθεί αίμα.

«Ο κόσμος χειροκρότησε όταν μπήκα στο θέατρο. Τι να πω; Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα από την επιτυχία της σειράς.

Ο Σασμός είναι μια επιτυχία μετά από 20 χρόνια πορείας και κάπως το βρίσκω ότι ήταν φυσιολογικό. Μια ολόκληρη σεζόν ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ και εμείς του έχουμε ετοιμάσει για το φινάλε κάτι πάρα πολύ δυνατό. Θα δείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν».