Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - Τι συνέβη;

Το «Night Out», απόψε το βράδυ της Τρίτης 5/7, στη 01:20 στο MEGA βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του, μετά την ξεκαρδιστική φάρσα της Ματίνας Νικολάου . Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τον αγαπημένο ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη και τον «στριμώχνει» με τις πιο απρόβλεπτες ερωτήσεις στην καθιερωμένη ανάκριση.

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (5/7) επεισόδιο του Night Out

Στην πρώτη του δοκιμασία, ο καλεσμένος επιβιβάζεται σε ένα jet ski και ζει μια extreme εμπειρία αναπτύσσοντας ταχύτητα. Θα καταφέρει να παραμείνει σταθερός και να μην πέσει στο νερό;

Οι προκλήσεις συνεχίζονται με τον Τάσο Ιορδανίδη να μαθαίνει latin χορούς και πολεμικές τέχνες. Μια δασκάλα χορού θα του κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα salsa προκειμένου να μας εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του φιγούρες. Στη συνέχεια, θα διδαχθεί τις βασικές κινήσεις καράτε και αμέσως μετά θα πάρει μέρος σε έναν αγώνα.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Τάσο Ιορδανίδη να δειπνούν στο «Νight Out Restaurant». Ο καλεσμένος μιλάει για τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα και την οικογένειά τους, για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αλλά και για την απόφασή του να χάσει τα περιττά κιλά του. Στο τέλος, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Τάσος Ιορδανίδης γυρνούν το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Θα συνεχίσει και του χρόνου στο MEGA;

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του, Night out, αλλά και για την ζωή του.

Μάλιστα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το Night Out πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και επιβεβαίωσε πως παίζει πλέον δύο φορές την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιον υποδέχτηκε χθες και έγινε ο κακός χαμός). Λίγο αργότερα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έκανε στον αέρα της εκπομπής πρόταση στην Ιωάννα Μαλέσκου να πάει στην εκπομπή του, η οποία φυσικά και δέχτηκε.

Ο ίδιος μέσα σε όλα δήλωσε πως του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και πως το βλέπει σαν έναν ρόλο που πρέπει να φέρει σε πέρας. Αναφορικά με τα επικριτικά σχόλια, τόνισε πως δεν τον ενοχλούν πλέον για αυτό επιλέγει να μην ακούει πλέον ούτε και τα θετικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η δουλειά του είναι η ψυχοθεραπεία του.