Αυτή η νύχτα μένει: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Alpha - Δίνουν ραντεβού τη νέα σεζόν

Δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Alpha - Δίνουν ραντεβού τη νέα σεζόν

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει καταιγισμός από τις σειρές που πρόκειται να προβληθούν στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν, και μετά την ΕΡΤ με το «Βραχιόλι της Φωτιάς» ο Alpha διεκδικεί και αυτός μία θέση στην μυθοπλασία, με την νέα σειρά που έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, «Αυτή η νύχτα μένει» την επόμενη σεζόν.

Οι εξαιρετικοί πρωταγωνιστές και ο συγγραφέας του βιβλίου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy day» το πρωί της Τετάρτης 6/7 για τη σειρά, τους ρόλους, τη συνεργασία τους, τη δεκαετία του ’80, τη διασκέδαση στα μπουζούκια.

Οι δηλώσεις του Στάνκογλου και του Μπισμπίκη για τη σειρά

«Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου και στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης συμπλήρωσε «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Το σενάριο της νέας σειράς

Η ιστορία εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980… Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο, έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.
Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως.
Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις.

Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

Ο Αντρέας και η Στέλλα είναι δύο νέα παιδιά, στην αυγή της νέας χιλιετίας, με μοναδικό κοινό στοιχείο τον ερωτά τους. Ο Αντρέας αρκείται στο ψιλικατζίδικο του. Η Στέλλα φιλοδοξεί να γίνει σπουδαία τραγουδίστρια, να δει το όνομα της στις μαρκίζες των μαγαζιών της παραλιακής και να βγάζει δίσκο για τον Αντρέα η παρουσία και μόνο της Στέλλας είναι αρκετή, για εκείνη όμως η καριέρα έχει προτεραιότητα απέναντι στον έρωτα. Όταν η Στέλλα φεύγει για την επαρχία, αφού από κάπου πρέπει να κάνει την αρχή, ο Αντρέας αποφασίζει να οργώσει τα σκυλάδικα της Βόρειας Ελλάδας για να τη βρει και να τη φέρει πίσω, περιπλανώμενος στα μέρη της νυχτερινής διασκέδασης. Σύντομα η Στέλλα απογοητεύεται από τους ανθρώπους της νυχτερινής ζωής και επιστρέφει στον Αντρέα.