«Σασμός»: Ματθαίος, Βασίλης Σταματάκης και Παπά - Μιχάλης αποκαλύπτουν για το τελευταίο επεισόδιο

Τι θα δούμε σήμερα στο μεγάλο φινάλε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Σασμός»: Ματθαίος, Βασίλης Σταματάκης και Παπά - Μιχάλης αποκαλύπτουν για το τελευταίο επεισόδιο

Η πρώτη σεζόν της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας Σασμός φτάνει στο τέλος της σήμερα Τετάρτη 6/7 και τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς μας έκαναν μικρά spoilers για το τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Happy Day, που βρέθηκε στα γυρίσματα. Όλοι περιμένουν με αγωνία το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, ενώ εκκρεμεί να μάθουμε και το φονικό που έχει διαρρεύσει.

Ήδη έχουμε δει πλάνα από το σπίτι του αγαπημένου ζευγαριού των τηλεθεατών που επρόκειται να παντρευτεί σήμερα, ενώ η Βασιλική μας αποκάλυψε και το νυφικό της λίγο πριν το γάμο. Η ενδυματολογική της επιλογή πάντως σε πρόσφατη κοινωνική έξοδο στην πραγματική της ζωή μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού ομολογουμένως δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι.

Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών για το μεγάλο φινάλε

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου, εκεί όπου θα δούμε και τον πατέρα των Σταματάκηδων να επιστρέφει, μέσα από το μυαλό του Μαθιού.

«Είναι ο γάμος του γιου μου. Άρα με βλέπει, με φαντάζεται σαν να ήμουν εκεί» δήλωσε ο τηλεοπτικός Βασίλης Σταματάκης, κατά κόσμον, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Λάλος, συμπλήρωσε: «Ο Μαθιός και η Βασιλική είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι. Και τραγικό ταυτόχρονα. Ο κόσμος θα ικανοποιηθεί με αυτά που θα δει».

«Ήταν μια χρονιά δημιουργική και δύσκολη. Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί όλους. Θα είμαι και του χρόνου στον Σασμό» σχολίασε με τη σειρά του ο Μιχάλης Αεράκης, που υποδύεται τον παπά-Μιχάλη.

Τραγωδία και θλίψη πριν τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού έχει φτάσει ωστόσο το χωριό δεν είναι έτοιμο για την τραγωδία που έρχεται (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο Δημήτρης Λάλος για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς).

Τετάρτη 06 Ιουλίου - Επεισόδιο 171

Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του. Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή. Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός…