Σασμός: «Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο γιο» - Απίστευτη συγκίνηση με το μήνυμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για το φινάλε

Όλες οι αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο γιο» - Απίστευτη συγκίνηση με το μήνυμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για το φινάλε

Το βράδυ της Τετάρτης 6/7 προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού και η συγκίνηση, αλλά και η ανυπομονησία είναι μεγάλη, ιδιαίτερα μετά από τις αποκαλύψεις που έκαναν οι πρωταγωνιστές. Mε αφορμή, λοιπόν, το τέλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, το κοινό, αλλά ιδιαίτερα τον τηλεοπτικό σύζυγο και γιο της.

Φαίνεται πως η ίδια είναι βαθιά συγκινημένη για όλες τις αναμνήσεις που της προσέφεραν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και νιώθει ευγνώμων που γνώρισε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, τη δεδομένη στιγμή. Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μίλησε μέσω κάποιων story.

Οι αναρτήσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για το τέλος του Σασμού

«Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς απόψε. Με χαρά και συγκίνηση. Ένα ολόθερμο ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη που μου στέλνετε, όλοι εσείς ακούραστα, κάθε μα κάθε μέρα. Όλοι εσείς που δε σας ξέρω μας σας διαβάζω και σας νιώθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του Σασμού γι’ αυτό το αριστούργημα» έγραψε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Έπειτα, τόνισε για τον Μαθιό: «Μόνο χαρά για ότι χτίσαμε. Σ’ ευχαριστώ. (και κατευθείαν τα κεφάλια μέσα, τα λέμε αύριο στο γύρισμα)», ενώ για τον Νικηφόρο επισήμανε: «Δε μπορώ να φανταστώ άλλο γιο. Σ’ ευχαριστώ. Και συνεχίζουμε…».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Σασμός

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός - φινάλε

Με το τραγούδι «Μέρα Χαράς» που ερμηνεύει η Τζομπανάκη θα έχουμε φινάλε του πρώτου κύκλου

Όλοι αναμένουμε το συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού της Τετάρτης 6/7 που θα σημάνει το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της αγαπημένης σειράς. Σε αυτό πέρα από τον πολυαναμενόμενο γάμο Βασιλικής και Μαθιού περιμένουμε να ακούσουμε και το νέο αριστούργημα του Νίκου Τερζή και του Γιάννη Κότσιρα που λέγεται «Μέρα Χαράς» και θα το ερμηνεύσει η Μαρία Τζομπανάκη.

Υπενθυμίζουμε πως τα spoilers μέχρι στιγμής μιλάνε για ματωμένο γάμο, αφού μάλλον πριν θα έχουμε ένα μεγάλο φονικό, που θα αναστατώσει τους πάντες. Το αν θα καταφέρει να γίνει ή να ολοκληρωθεί εν τέλει αυτός ο γάμος, για τον οποίο αδημονούσαμε, έχουμε δει πλάνα και το νυφικό, παραμένει ακόμα άγνωστο και θα το ανακαλύψουμε σε λίγες μόλις ώρες.

Η σπουδαία ηθοποιός μας χαρίζει μία εξαιρετική ερμηνεία σ’ ένα τραγούδι γάμου που θα γίνει κλασσικό, μία ωδή στον αποχωρισμό της μητέρας από τον γιο που ντύνεται γαμπρός.

Το «Μέρα Χαράς» συνοδεύεται από music video που προέρχεται από τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, με την Μαρία Τζομπανάκη να το τραγουδά την ημέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής, λίγο προτού άλλο ένα φονικό και μία σύλληψη αλλάξουν τις ζωές όλων.

Στο soundtrack «Σασμός», οι εξαιρετικές μουσικές του Νίκου Τερζή και οι εμπνευσμένοι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα γέννησαν 12 νέα τραγούδια που ερμήνευσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Όλα τα τραγούδια απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και μετρούν εκατομμύρια streams και YouTube views. Το soundtrack «Σασμός», με όλα τα τραγούδια και bonus tracks, θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τα καταστήματα πώλησης δίσκων την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιουλίου.