Πολύ ευχάριστα νέα για το Mega - Μαθεύτηκαν πριν από λίγο

Το κοινό θα ενθουσιαστεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για το Mega - Μαθεύτηκαν πριν από λίγο

Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι αποτελεί περίοδο λήξης πολλών προγραμμάτων της τηλεόρασης αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να παγώσει η προβολή παραγωγών. Αναμφίβολα, η επαναλήψεις πρωταγωνιστούν, όμως θα υπάρχουν και νέες εκπομπές.

Η ενημέρωση λοιπόν, είναι κάτι που δε μπορεί να σταματήσει, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν διαρκώς και το κοινό αποζητά να έχει κάλυψη για τα γεγονότα. Έτσι λοιπόν, το μεγάλο κανάλι ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού μπαίνουν πρώτοι στο στούντιο για την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής ''Κοινωνία ώρα Mega'' με σκοπό να μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις της ημέρας με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Συνεχίζει και το καλοκαίρι το ''Κοινωνία ώρα mega''

Η ενημερωτική ομάδα του σταθμού θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με την παρουσίαση της εκπομπής, που σημείωσε καθ' όλη τη σεζόν πολύ καλά νούμερα, να περνάει τις επόμενες εβδομάδες στους δημοσιογράφους: Γιάννη Χρηστάκο, Βελίκα Καραβάλτσιου, Μάιρα Μπάρμπα.

Κοινωνία ώρα mega

Μια ακόμα ηχηρή διεκδίκηση του σταθμού

Το Mega τόσο πέρυσι όσο και φέτος πήγε αρκετά καλά, όπως μαρτυρούσαν καθημερινά τα ποσοστά που καταγράφονταν στα μηχανάκια της AGB, και του χρόνου θέλει να πάει ακόμα καλύτερα έχοντας στο δυναμικό του την ξανθιά παρουσιάστρια. Θα μου πείτε τώρα "καλά που θα την βάλει; Οι ζώνες του είναι γεμάτες" και θα σας πως πως έχετε δίκιο αλλά... ξέρω ακριβώς τι σκέφτεται και τι... προτείνει!

Οι ιθύνοντες του Mega έχουν ρίξει στο τραπέζι μια πολύ βαρβάτη πρόταση: Να φύγει η... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr