Αντ1: ''Παγιδευμένοι'' - Η νέα δραματική σειρά που θα καθηλώσει το κοινό

Κυκλοφόρησε trailer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντ1: ''Παγιδευμένοι'' -  Η νέα δραματική σειρά που θα καθηλώσει το κοινό

Η φετινή σεζόν για τον Αντ1 κλείνει με επιτυχίες σε πολλά προγράμματα και κυρίως στη μυθοπλασία με τη σειρά ''Άγριες Μέλισσες'' να ολοκληρώνεται επίσημα μετά την τεράστια αγάπη του κοινού, ανάμεσα σε αυτά 3 χρόνια προβολής.

Έτσι λοιπόν, η επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα πρέπει να φιλοξενήσει νέα σίριαλ με τη σειρά ''Παγιδευμένοι'' να αρχίζει να συζητάται. Πρόκειται για δραματικό, αστυνομικό σίριαλ, του οποίου το trailer κυκλοφόρησε και αναμένεται να βγει κανονικά στους δέκτες μας από τον Σεπτέμβριο.

Η νέα σειρά που έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Αντ1

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Τηλεοπτικό "διαζύγιο" του σταθμού μετά από σχεδόν 10 χρόνια συνεργασίας

Σε πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, μιας και σαν "μνηστήρες" τα υπόλοιπα κανάλια "έτρεξαν" να την διεκδικήσουν μόλις έγινε γνωστό πως εγκαταλείπει τον Αντ1 μιας και δεν συμβαδίζουν πουθενά και δεν βρήκαν τελικά μία μέση λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Φαίη Σκορδά βρίσκεται και επίσημα εκτός ΑΝΤ1, μιας και το συμβόλαιό της έληξε την Πέμπτη 30/6 ενώ η συνεργασία τους θα συνεχιστεί αναγκαστικά μέχρι να τελειώσει η εκπομπή για το φινάλε της σεζόν

Το Star, όπως έχουμε ήδη γράψει την διεκδικεί έπειτα από παρότρυνση της Κουτσελίνη, και της δίνει την επιλογή να χτίσει η ίδια την ομάδα της, επιλέγοντας έτσι ίσως την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα έντονα.

Σχετικά με την ώρα μετάδοσης, κατά πάσα πιθανότητα είναι η ζώνη 09:00 – 12:00, κάτι που επιθυμεί και εκείνη, ωστόσο όλα αυτά θα ισχύσουν αν πει το ναι.