Νέα "Πτώση" στο κανάλι της ΕΡΤ - Τι συνέβη;

Κάτι ετοιμάζεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα

Πολλές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο κανάλι τις ΕΡΤ, καθώς πέρα από τις εκπομπές για τις οποίες δημιουργείται μεγάλο σούσουρο, κάποιες από τις αγαπημένες σειρές του κοινού δεν θα συνεχίσουν, ενώ θα έρθουν κάποιες καινούριες. Η ΕΡΤ, λοιπόν, αναμένεται να συνεχίσει σε έντονο βαθμό όσον αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πτώση, η νέα σειρά της ΕΡΤ

Μία νέα σειρά πρόκειται να ανατρέψει τα δεδομένα, διότι φημολογείται πως θα είναι υπερπαραγωγή και μάλιστα σε σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, η οποία θα έχει τίτλο Η Πτώση. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έκλεισε ήδη ο Χρήστος Λούλης.

Χρήστος Λούλης

Η σειρά θα έχει περιεχόμενο αστυνομικό και μυστηρίου γενικότερα, ενώ θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, στις αρχές του 2023. Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι υπογραφές και με άλλους σημαντικούς ηθοποιούς που θα συμπληρώσουν το καστ.

Το βραχιόλι της Φωτιάς έρχεται επίσης στο κανάλι

Αρκετές είναι οι σειρές που κάνουν την εμφάνισή τους τη νέα σεζόν και ήδη στην ΕΡΤ, μετράνε δύο, μιας και μετά την αστυνομική σειρά «Κάνε ότι Κοιμάσαι», σειρά παίρνει και πάλι η μυθοπλασία με το «Βραχιόλι της Φωτιάς» να έρχεται προκειμένου να συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, τα ηνία του σεναρίου έχει ο Νίκος Απειρανθίτης και η Σοφία Σωτηρίου και το εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Χρήστος Λούλης, Ελισάβετ Μουτάφη, Σπύρος Σταμούλης, Μιχάλης Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, υπόσχεται να συγκινήσει και να ταξιδέψει το κοινό, μέσα από οχτώ επεισόδια στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια άλλη εποχή...

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 αναγκάζει την οικογένεια του Εβραίου επιχειρηματία Μωής Κοέν (Νίκος Ψαρράς) να αναζητήσει καταφύγιο σε έναν τσιγγάνικο καταυλισμό. Εκεί, η σύζυγός του, Μπενούτα (Ελισάβετ Μουτάφη), φέρνει στον κόσμο τον Ιωσήφ (Χρήστος Λούλης και Δημήτρης Αριανούτσος σε νεαρή ηλικία), ένα παιδί γεννημένο κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά.

Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ

Η ιστορία της φωτιάς, που άλλοτε δημιουργεί και άλλοτε καταστρέφει, δείχνει να ακολουθεί τον Ιωσήφ σε όλη του τη ζωή. Η οικογένειά του ζει τον εμπρησμό του Κάμπελ, τη χρεοκοπία του πατέρα και τη φυγή της μεγάλης του αδελφής, Ζακλίν (Νεφέλη Κουρή) από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο (Σπύρος Σταμούλης).

Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος «καίει» όσα ο Ιωσήφ γνώριζε μέχρι τότε, με τραγική κατάληξη τη μεταφορά της οικογένειας στο κολαστήριο του Άουσβιτς. Κι όμως, μέσα απ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα υλικό που αντέχει ακόμα. Που καμιά φωτιά δεν καταφέρνει να το λιώσει, αλλά αντίθετα το κάνει ακόμα πιο δυνατό!