GNTM 5: Η Σοφία Χατζηπαντελή φεύγει - Δυο νέοι coaches έρχονται

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: Η Σοφία Χατζηπαντελή φεύγει - Δυο νέοι coaches έρχονται

Η Σοφία Χατζηπαντελή που εντάχθηκε στην ομάδα του GNTM 5, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη διαφορετικότητα, που είναι άλλωστε και η βασική προϋπόθεση για την επόμενη σεζόν, ολοκλήρωσε την συνεργασία της με το κανάλι και τους υπόλοιπους κριτές, αφήνοντας πίσω τις τους επικριτές της, στους οποίους έχει ήδη δώσει μία επική απάντηση.

Οι guest κριτές και οι νέοι coaches του GNTM

Και αυτό, γιατί η ίδια θα βρίσκεται στο σόου ως guest κριτής, ενώ η βασική κριτική επιτροπή είναι η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σωφρονίου. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας θα παρουσιαστούν και άλλοι διάσημοι στον ρόλο των guest, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία προοριζόταν και ως μόνιμη κριτής.

GNTM

Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στο κομμάτι του coach. που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Η θέση αυτή δεν πρόκειται να καταργηθεί, αλλά θα διπλασιαστεί, αφού οι φήμες θέλουν να έρχονται δύο νέοι "προπονητές", χωρίς βέβαια να είναι γνωστό ακόμα ποιοι θα είναι αυτοί.

"Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία"

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 296 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκεόινης και της Σοφίας Χατζηπαντελή (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».