Elif: Η Μελέκ στη φυλακή και η Ελίφ άρρωστη

Οι αυριανές 11/7 εξελίξεις της σειράς του STAR

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ στη φυλακή και η Ελίφ άρρωστη

Ύστερα από την μεγάλη ημέρα που έζησαν η Ελίφ και η Μελέκ, τα πράγματα περιπλέκονται για άλλη μία φορά. Μία κατάθεση καταλήγει να είναι άκρως καθοριστική για την απόφαση του δικαστηρίου, που δε θα αρέσει σε κανένα.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα 11/7 στην Elif

Επεισόδιο 1094

Η Ελίφ αρρωσταίνει και ο πυρετός της ανεβαίνει. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να κρύψει την άσχημη κατάσταση της Ελίφ από τον Kερέμ και τη Χουμεϊρά. Όμως ο Κερέμ βρίσκει την Ελίφ ξαπλωμένη και σε κακή κατάσταση και καλεί τον γιατρό. Ενημερώνει επίσης την Ασλί για την ασθένεια της Ελίφ. Η Ασλί θέλει να έρθει στην έπαυλη και να δει την Ελίφ. Η Μελέκ είναι πολύ λυπημένη.

Προσπαθεί να συμβιβαστεί με το γεγονός πως θα είναι χωριστά από την κόρη της, κλεισμένη στη φυλακή. Ο Εμιρχάν αποκαλεί τη Λεμάν γιαγιά και την κάνει ευτυχισμένη. Ο Εμιρχάν είναι σίγουρος πως θα πάρει πολύ καλό βαθμό στις εξετάσεις. Στη φυλακή, η Φιντάν τρομοκρατεί τις συγκρατούμενές της. Η Μελέκ προκαλεί τη Φιντάν και εκείνη εκπλήσσεται.

elif

Καστανόξανθη και μοιάζει με μοντέλο - Αγνώριστη σήμερα στα 13 της η μικρή Ελίφ από την σειρά Elif

Μπορεί η σειρά Elif να έχει ολοκληρωθεί στην Τουρκία, ωστόσο, στην Ελλάδα προβάλλεται ο 5ος κύκλος με μεγάλη επιτυχία. Και τι κι αν σε τηλεθέαση σημειώνει σταθερά νούμερα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικό κοινό. Για αυτό μάλιστα και όταν σταμάτησε να προβάλλεται από την τηλεόραση, πριν μερικές εβδομάδες, το STAR την έβγαλε ξανά στον αέρα σε άλλη όμως ζώνη προβολής.

Η πρωταγωνίστρια είναι αυτή που έχει τραβήξει το περισσότερο ενδιαφέρον. Η μικρή Ελίφ από το πρώτο κιόλας επεισόδια περνάει πολλές δυσκολίες, όμως δύναμη της είναι η μητέρα της. Ακόμη και τώρα στον 5ο κύκλο ζει πολύ δύσκολες στιγμές, όμως η αγάπη της και η αισιοδοξία της την βοηθούν να κοιτάει με τρυφερό βλέμμα τη ζωή.

Στην πραγματική της ζωή, η Isabella Damla Güven δεν θυμίζει πλέον το γλυκό κοριτσάκι που βλέπουμε στις οθόνες μας. Έχει μεγαλώσει πολύ και σήμερα είναι 13 ετών.

Όπως μπορεί να δει κανείς από το Instagram η Isabella Damla Güven μεγαλώνοντας θυμίζει μοντέλο με τα κατανόξαθνα μαλλιά της και το υπέροχο χαμόγελο.

Elif instagram

Elif πως είναι σήμερα