Elif: Η Ελίφ ακόμα άρρωστη στην έπαυλη και η Μελέκ έχει πάλι προβλήματα στη φυλακή

Οι αυριανές 13/7 εξελίξεις της σειράς του STAR

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ ακόμα άρρωστη στην έπαυλη και η Μελέκ έχει πάλι προβλήματα στη φυλακή

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου, που καταδίκασε τη Μελέκ, η Ελίφ αρρωσταίνει και ο Κερέμ τη φροντίζει. Από την άλλη, προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρδιά της Ελίφ αλλά εκέινη δεν θέλει καν να τον ακούσει. Η Μελέκ έχει προβλήματα στη φυλακή.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 14/7 στην Elif

Επεισόδιο 1097. Ο Εμιρχάν ακολουθεί τις συμβουλές του πατέρα του και έχει παραβατική συμπεριφορά. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ είναι λυπημένοι για τη συμπεριφορά του Εμιρχάν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Τουφάν προκαλεί αυτή την κατάσταση. Δείχνουν υπομονή, αλλά μια κουβέντα του Εμιρχάν βάζει τέλος στην υπομονή της Ζουλιντέ.

Ο Σαφάκ είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα συμβαίνουν. Η Ζουλιντέ θέλει να λύσει αυτό το πρόβλημα και η μόνη λύση είναι να μιλήσει με τον Τουφάν. Η Μελέκ έχει προβλήματα στη φυλακή, όπως πάντα. Ωστόσο, δεν αντέχει άλλο την άδικη συμπεριφορά της Φιντάν και επαναστατεί εναντίον της.

Από την άλλη πλευρά, η Ελίφ είναι άρρωστη στην έπαυλη. Επιπλέον, υποφέρει από τα άσχημα λόγια της Κιγιμέτ και δυστυχώς πρέπει να αντέξει. Εν τω μεταξύ, υπάρχει μια πολύ σημαντική συνάντηση στην εταιρία αλλά η Ασλί απουσιάζει. Ενώ ο Κερέμ και η Φιλίζ την περιμένουν, η Μπιρτσέ ανησυχεί γιατί ξέρει ότι η Ασλί σκέφτεται να αφήσει τη δουλειά της. Φυσικά, η Ασλί δεν αφήνει τον Κερέμ χωρίς βοήθεια.

Εντωμεταξύ, η μικρή Ελίφ είναι αγνώριστη σήμερα και μοιάζει με μοντέλο!

Elif φινάλε σειράς

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.