Παράδεισος των κυρίων - Η νέα δραματική σειρά του Alpha που θα φέρει τα πάνω κάτω

Με εκλεκτούς ηθοποιούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των κυρίων - Η νέα δραματική σειρά του Alpha που θα φέρει τα πάνω κάτω

Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για τα κανάλια δεν αργεί αν έρθει και ο Alpha από ότι φαίνεται θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά στην μυθοπλασία, αφού εδώ και καιρό λέγεται πως θα προβάλλει ένα πολύ πετυχημένο σίριαλ, που πρωτοπαίχτηκε στην Ιταλία.

Ο λόγος για τον ''Παράδεισο τω κυρίων'' ένα νέο δραματικό σίριαλ με ιδιαίτερο και πολύ έξυπνο σενάριο, το από απ0ό ότι φαίνεται αναμένεται να απογειώσουν οι εξαιρετικοί ηθοποιοί, που έχουν επιλεχθεί.

H νέα δραματική σειρά του Alpha

Παράδεισος των κυρίων - alpha

Παράδεισος των κυρίων - alpha
Παράδεισος των κυρίων - alpha

Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους! Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

H πρώτη μεταγραφή ηθοποιού από τον ''Σασμό'' στον ''Παράδεισο των Κυριών''

Τον Αργύρη Πανταζάρα είδαμε πριν καιρό να εισβάλλει στην σειρά του ALPHA, Σασμό, με τον ρόλο του να είναι αρκετά σημαντικός, ωστόσο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv24 θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια να σκοτώνεται (δείτε εδώ ποιος τον δολοφονεί).

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τον απολαύσουμε σε νέα σειρά και μάλιστα σε αυτή που ετοιμάζει το κανάλι να βγάλει αέρα από την επόμενη σεζόν, δηλαδή τον Παράδεισο των Κυριών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ο ALPHA φιλοδοξεί να στελεχώσει την σειρά εποχής με εσωτερικές μεταγραφές και συγκεκριμένα όπως αποχωρεί ή πεθαίνει στον Σασμό, πηγαίνει στον Παράδεισο, μιας και δίνει lead-in στην κρητική βεντέτα.

Σε νέα σειρά του ALPHA ο Αργύρης Πανταζάρας

Ανάλογα πρόταση έχει γίνει και στον τηλεοπτικό πατέρα του Αργύρη Πανταζάρα, Λάζαρο Γεωργαόπουλο, καθώς και ο ρόλος του Καραπάνου ολοκληρώνεται φέτος, αλλά και στον Τάσο Νούσια. Ο Παράδεισος είναι μια σειρά εποχής που διαδραματίζεται σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας την δεκαετία του '60.