Αυλαία αύριο 29/7 για το «Τι φάση» - Τι θα δούμε στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο

Τσαλίκης και Νικολιζά στις τελευταίες τους φετινές στιγμές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αυλαία αύριο 29/7 για το «Τι φάση» - Τι θα δούμε στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο

Η εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικολιζά «Τι φάση» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία αύριο Σάββατο 30/7 και οι δύο παρουσιαστές έχουν ετοιμάσει ένα απολαυστικό επεισόδιο προκειμένου να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους τηλεθεατές τους. Θα δούμε μεταξύ άλλων και φάρσες που έμειναν ανολοκλήρωτες, αλλά και στιγμές άπειρου γέλιου.

Δυστυχώς για τους ίδιους η εκπομπή δε φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου, αφού ο Alpha έχει πάρει απόφαση να στραφεί στη μυθοπλασία και να ποντάρει περισσότερο στις σειρές, όπως ο Σασμός που του έφεραν υψηλά τηλεοπτικά νούμερα, παρά στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μάλιστα από το ίδιο κανάλι φαίνεται πως πρόκειται να κοπεί και άλλο ένα παιχνίδι με δοκιμασίες.

Τι θα δούμε στο αυριανό φινάλε του « Τι φάση» με τους Τσαλίκη και Νικολιζά

Με ένα ξεκαρδιστικό «Τ! φάση;» μας αποχαιρετούν ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα αύριο στις 20:00 στον ALPHA.
Θα δούμε τις φάρσες που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ αφού τα «θύματα» καταλάβανε ό,τι κάτι περίεργο συμβαίνει…
Ο Βαγγέλης γελά ασταμάτητα, η Ελευθερία κοπανά το αγόρι της με ένα παιδικό σφυράκι, η Μαλορί δίνει παραγγελία μιλώντας ανάποδα και πολλά ακόμη απίθανα περιστατικά. Τόσο απίθανα που κίνησαν υποψίες και τελικά ο Γιώργος και η Εβελίνα «πιάστηκαν στα πράσα»!

Καμία φάρσα δεν προχώρησε και κανένα ζευγάρι δεν κατάφερε να βγει κερδισμένο, όμως, τα γέλια ήταν ασταμάτητα.

Χάρηκε για την ευκαιρία που της δόθηκε να γνωρίσει τον Τσαλίκη

Πριν από τρεις μήνες μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζει με τον Γιώργο Τσαλίκη μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ωστόσο, όπως έγινε αργότερα γνωστό η εκπομπή δε θα συνεχίσει για του χρόνου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει χαρίσει άπλετο γέλιο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και με την εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζουμε με τον Γιώργο Τσαλίκη που είναι μια καινούργια εκπομπή και είχαμε άγχος για το πως θα πάει αλλά προς το παρόν αισθάνομαι ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».