Elif: Η Φικρέτ αναπτερώνει για λίγο το ηθικό της Μελέκ

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 1/8

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Elif: Η Φικρέτ αναπτερώνει για λίγο το ηθικό της Μελέκ

Οι εξελίξεις της Elif αναμένεται να είναι συγκλονιστικές την επόμενη εβδομάδα και ειδικά από τη Δευτέρα 1/8, αφού είδαμε τη Ζουλιντέ και την Λεμάν να έρχονται κοντά σαν μητέρα με κόρη για πρώτη φορά. Ο Μαχίρ από την άλλη πήγε στη φυλακή να δει τη Μελέκ και της είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί και αυτό και μόνο θα ταράξει σοβαρά τα νερά της συνέχειας...

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Δευτέρας 1/8 στην Elif

H Φικρέτ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Έχει κάποια καλά νέα, σχετικά με τα στοιχεία που βρήκε και ίσως μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά της. Οι νέες εξελίξεις ενθουσιάζουν τη Μελέκ. Τώρα, η Κιγιμέτ έχει γίνει ο κύριος ύποπτος τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο.

Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Κιγιμέτ έχει στραφεί εναντίον της Μελέκ. Γιατί η Κιγιμέτ μισεί τη Μελέκ ; Η Μελέκ προσπαθεί να θυμηθεί τι συνέβη με την Κιγιμέτ για να βρει κάποια ένδειξη.

Mαχίρ - Ελίφ

Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ πληρώνει τη Νεσρίν και τη Φιντάν για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά της, αν κάτι πάει στραβά. Γι’ αυτό η Νεσρίν και η Φιντάν βρίσκονται σε επιφυλακή. Με μια εντολή, μπορούν να βάλουν τέλος στη ζωή της Μελέκ. Ο Σαφάκ είναι χαρούμενος επειδή η Ζουλιντέ και η Λεμάν έχουν πια καλές σχέσεις αλλά η εμφάνιση του πατέρα του Εμιρχάν έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλο πρόβλημα.

Ο Τουφάν επηρεάζει τον Εμιρχάν με τρόπους που τον κάνουν να συμπεριφέρεται άσχημα απέναντι στον Σαφάκ. Ελπίζουν ότι ο Εμιρχάν θα διαπιστώσει σύντομα την αλήθεια για τον Τουφάν.

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Elif φινάλε σειράς

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS