Μετά τις «Οικογενειακές ιστορίες» έρχονται οι «Αμφιβολίες» - Το επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha

''Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μετά τις «Οικογενειακές ιστορίες» έρχονται οι «Αμφιβολίες» - Το επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Alpha αφήνει φέτος στην άκρη τα reality και αφιερώνεται στη μυθοπλασία. Αυτό το αποδεικνύει και η ύπαρξη πολλών σειρών στο κανάλι, παλιών και νέων, όπως ο «Σασμός» ή το «Αυτή η νύχτα μένει». Ο σταθμός μόλις κυκλοφόρησε και το τρέιλερ άλλης μιας σειράς που θα δούμε στους δέκτες μας από τη νέα σεζόν, το «Αμφιβολίες», το οποίο θυμίζει λίγο «Οικογενειακές ιστορίες».

Aπό την άλλη ένα από τα ελάχιστα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε στη νέα σεζόν στο κανάλι είναι το αγαπημένο σε όλους Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, το οποίο συνεχίζεται για 7η σερί χρονιά. Μάλιστα στο όμορφο τρέιλερ που βγήκε στον αέρα, υπόσχεται και φέτος να δώσει πολλά λεφτά, ενώ πέρσι το ποσό που μοιράστηκε σε όλους τους διαγωνιζόμενους προκαλεί ίλιγγο.

Το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha αμφιβολίες

Οι «Αμφιβολίες», το νέο scripted reality του Alpha, έρχεται για να μας διηγηθεί υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα, ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές. Σε κάθε επεισόδιο ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

Η πλοκή κινείται γύρω από την προσπάθεια του ήρωα να μάθει τι πραγματικά συνέβη και να διαχειριστεί την αλήθεια, αλλά και την επόμενη ημέρα – όταν τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν στην οικογένεια του.

Οι «Αμφιβολίες» βασίζονται σε κορυφαίο scripted reality, το οποίο προβάλλεται σε 16 χώρες παγκοσμίως.

«Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει»: Οι δυο σειρές του Alpha που ''απογειώνονται'' στα αεροδρόμια της χώρας

Είμαστε λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για τους τηλεθεατές που αναμένουν να δουν παλιές και νέες σειρές που θα συντροφεύουν τα βράδια τους. Ο Alpha φέτος ποντάρει περισσότερο από ποτέ στη μυθοπλασία, αφού μετά την τεράστια επιτυχία του «Σασμού», φάνηκε ότι ο κόσμος την προτιμά σε σχέση με τα reality. Έτσι τόσο η σειρά που γυρίστηκε στην Κρήτη, όσο και η νέα «Αυτή η νύχτα μένει», φιγουράρουν αυτές τις μέρες στα αεροδρόμια της χώρας, ανεβάζοντας την επιθυμία του κοινού για θέαση.

Ειδικότερα για το «Σασμό», έχει γίνει γνωστό ότι ξεκίνησαν οι πρόβες και οι συντελεστές της σειράς βάζουν τα δυνατά τους για να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα δικαιώσει το κοινό και για τη νέα σεζόν. Οι πρωταγωνιστές μάλιστα ανεβάζουν σχεδόν καθημερινά stories από τις πρόβες και μπορεί να λιώνουν από τη ζέστη του Αυγούστου, ωστόσο φαίνονται πολύ ευχαριστημένοι.

Banner του «Σασμού» τοποθετήθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων ενώ του «Αυτή η νύχτα μένει» στου Ηρακλείου.

Ο Σασμός στο αεροδρόμιο των Χανίων

Το αυτή η νύχτα μένει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου