Σασμός: Νέα προσθήκη στην οικογένεια των Βρουλάκηδων - Ο ηθοποιός που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

Το αποκάλυψε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Νέα προσθήκη στην οικογένεια των Βρουλάκηδων - Ο ηθοποιός που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Σασμού για το κανάλι του ALPHA έχουν ήδη ξεκινήσει και η Καλλιόπη φαίνεται πως έχει μεγάλα και επικίνδυνα σχέδια στο μυαλό της. Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλά, όμως δεν μένει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να προβληθεί ξανά στις οθόνες μας η σειρά και να δούμε τι θα συμβεί σχετικά με τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά και με τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Κάτι που μπορεί να απαντηθεί αμέσα, ωστόσο, είναι το αν θα υπάρξουν καινούρια πρόσωπα στο σίριαλ, καθώς ο Νίκος Τσολερίδης, αλλά και ο Τιμόθεος Θάνος αποκάλυψαν την "εισβολή" του δεύτερου, ως Λάζαρος, ξάδερφος της οικογένειας Βρουλάκη, που θα καταφτάσει για να υπερασπιστεί την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός που μπαίνει στη 2η σεζόν του Σασμού

Τιμόθεος Θάνος - Σασμός

Σασμός

Σασμός - γυρίσματα

«Όλοι έτρεμαν να...»

Ο Στάθης Μαντζώρος παραχώρησε συνέντευξη στο «7 μέρες tv» και στη Μαρία Ανδρέου μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για τη σειρά, Σασμός, στην οποία τον απολαύσαμε όλον τον χειμώνα και αναμένεται να τον ξανά δούμε από τον Σεπτέμβρη.

Ο ηθοποιός δείχνει φανερά ευχαριστημένος με την συνεργασία του αυτή και μάλιστα αποκάλυψε, πως η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον στα γυρίσματα ήταν όταν του γνώρισαν την κοπέλα του γιου του, Κλαίρη. Πρόκειται για έναν δύσκολο στο ρόλο πατέρα, ο οποίος δεν ξέρουμε πως θα διαχειριστεί τον νέο έρωτα της κόρης του.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή για εσάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή και εκείνος με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του.

Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό κι έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

Σασμός - Μαντζώρος