Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στα πρωινά της ΕΡΤ - Οι δύο αγαπημένοι δημοσιογράφοι που θα δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης

Μεγάλη η ατζέντα της θεματολογίας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στα πρωινά της ΕΡΤ - Οι δύο αγαπημένοι δημοσιογράφοι που θα δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό, όμως τώρα επιβεβαιώθηκαν! Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιατζόγλου είναι οι δύο παρουσιαστές που θα δούμε στη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ από τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους είχαν κάνει κάποια πρώτα δοκιμαστικά, ώστε να πειστεί ο σταθμός ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί το νέο εγχείρημα και όπως φαίνεται υπάρχει η απαραίτητη χημεία.

Η ΕΡΤ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι των μεταγραφών τη φετινή χρονιά, αφού φλερτάρει με πολλά μεγάλα ονόματα, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου που μετά την οριστική αυλαία της εκπομπής Love it στο ΣΚΑΙ δε φαίνεται να έχει κλείσει ακόμα τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα ονόματα που απέκτησε η δημόσια τηλεόραση, ωστόσο το δικό της ακόμα εκκρεμεί.

Το περιεχόμενο της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ με Κρονάκη και Γιατζόγλου

Οι δύο παρουσιαστές αναμένεται να έχουν καλεσμένους στο στούντιο αγαπημένα πρόσωπα με ιστορίες που ξεχωρίζουν και θέματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν. Θα βρίσκουν επίσης προτάσεις για τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, την υγεία και την ψυχολογία, τη διατροφή, αλλά και την ευζωία.

Επίσης θα δίνεται η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας με τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες και θεάματα για μικρούς και μεγάλους.

Μια δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 12:00, στην ΕΡΤ1.

Η Ζωή Κρονάκη είναι η μία από τους δύο παρουσιαστές της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ

Ο Δημήτρης Γιατζόγλου  είναι ο ένας από τους δύο παρουσιαστές της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ

Η ανακοίνωση της Κρονάκη για τη νέα τους εκπομπή στην ΕΡΤ

Η Ζωή Κρονάκη μόλις ολοκλήρωσε με επιτυχία την πορεία της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2 και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πάλι στη δημόσια τηλεόραση.

Ειδικότερα, η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης νέας πρωινής εκπομπής που θα ενσωματώσει η ΕΡΤ1 στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα, το ευχάριστο νέο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία συγκινητική ανάρτηση για όσα τελειώνουν αλλά και για αυτά που αρχίζουν.

«Kι έρχεται η στιγμή για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα!!! Μετά τις Μαμά-δες που τόσο πολύ αγάπησα και αγαπήσατε πάμε για άλλα εξίσου συναρπαστικά!! Από το Σεπτέμβριο θα λέμε καλημέρα από τη συχνότητα της Ερτ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10.00» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Κρονάκη στη δημοσίευση της.

«Τιμή μου που συνοδοιπόρος μου σε αυτό το νέο εγχείρημα θα είναι ο εξαιρετικός συνάδερφος @giagtzoglou_dimitris (πόσο τυχερή είμαι πραγματικά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς τις υπέροχες κυρίες @kelly.alh και @linapapadaki και όλους όσοι μας πίστεψαν και μας εμπιστεύτηκαν. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» καταλήγει η Ζωή Κρονάκη.

Ζωή Κρονάκη ανάρτηση