«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Στο νέο κύκλο της σειράς οι πρωταγωνιστές έχουν μόνο εχθρό το παρελθόν τους

Τα πρόσωπα που φέρνουν τα πάνω-κάτω στην παραγωγή της ΕΡΤ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Στο νέο κύκλο της σειράς οι πρωταγωνιστές έχουν μόνο εχθρό το παρελθόν τους

H νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είναι στα σκαριά και μερικές πληροφορίες για την πλοκή και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη έρθει στο φως. Ο πιο μεγάλος εχθρός τους φαίνεται ότι θα είναι πρόσωπα και καταστάσεις που ανασύρονται από το παρελθόν, ενώ ένας μεγάλος αδικημένος στην υπόθεση προσπαθεί να εξαφανίσει το χωριό και τους κατοίκους του.

Στο μεταξύ ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά, μεταξύ των οποίων και μια μεγάλη μεταγραφή από τις «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Σουξές. Έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις αστειευόμενος ότι άφησε ένα χωριό για να έρθει σε ένα άλλο ενώ αποκάλυψε και το ποιος θα είναι ο ρόλος του στη σειρά.

Τι θα δούμε στη νέα σεζόν του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Σ’ αυτόν το νέο κύκλο οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό απ’ όλους: το παρελθόν τους. Όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα θα έρθουν τούμπα: οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι! Κάποιος που αδικήθηκε στο παρελθόν από τους Πλατανιώτες θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι... να εξαφανίσει το χωριό και τους κατοίκους του!

Ο Σάββας λοιπόν είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να πείσει την Καρμέλα πως θα τη βοηθήσει να ξεφορτωθεί τους Πλατανιώτες, χρησιμοποιώντας τον Τζώρτζη. Ο Τζίμης, από την άλλη, για να ξεφύγει από τη φυλάκιση, το σκάει, παίρνοντας ως όμηρο την Κατερίνα! Η Μάρμω είναι έξαλλη με τον παπά, ο οποίος δεν τη συμπεριλαμβάνει στην αποστολή που οργανώνεται με προορισμό τη Νάπολη.

Ο Μένιος αποφασίζει να κάνει στροφή στην… καριέρα του, ενώ και η Κική σκέφτεται πολύ σοβαρά να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει κάτι που αφορά τον Χαραλάμπη και δεν της αρέσει καθόλου... Ο Τζώρτζης έχει καταλάβει πως η Χρύσα είναι ζευγάρι με τον Κανέλο.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Όσον αφορά στις αφίξεις, πέρα από τον Γιώργο Σουξέ, ο οποίος «μετακομίζει» από τις Άγριες Μέλισσες στον Πλάτανο, στο αγαπημένο χωριό θα κάνουν την εμφάνισή τους τρεις ακόμη ηθοποιοί.

Αρχικά, στη σειρά θα μπει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σωτήρη Μπομπότη, έναν τίμιο εφοριακό, οξύθυμο, εύθικτο, πεισματάρη, καλόκαρδο, αλλά και κομματάκι μίζερο.

Παύλος Ευαγγελόπουλος Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Στη σειρά μπαίνει και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, τον οποίο απολαύσαμε την περασμένη σεζόν στον Ήλιο, καθώς και ο Παύλος Πιέρρος.