«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του ANT1 - Όλες οι λεπτομέρειες

Πασίγνωστοι ηθοποιοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του ANT1 - Όλες οι λεπτομέρειες

Είμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, καθώς από Σεπτέμβρη θα δούμε στις οθόνες μας παλιές και νέες παραγωγές, αφού όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως έχουν στραφεί στη μυθοπλασία. Ο ΑΝΤ1, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος», που φαίνεται πολλά υποσχόμενο, και εμείς σας παρουσιάζουμε όσες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και ένα μήνα το κανάλι έδωσε τα χέρια με τον Κρατερό Κατσούλη που θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά αν και ταλαντευόταν και μεταξύ του ΣΚΑΙ. Αναμένουμε λοιπόν να τον δούμε ξανά στις οθόνες μας μετά από καιρό, μαζί με πολλούς άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς που θα σας παρουσιάσουμε και παρακάτω.

Το τρέιλερ και το καστ της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος

Το «Ποιος Παπαδόπουλος;» έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2022 στον ΑΝΤ1 για να χαρίσει στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου. Οι πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς του AΝΤ1 μπήκαν στους ρόλους τους και τα απολαυστικά τους μπλεξίματα είναι ακόμα στην αρχή.16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.
16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των γιων τους.
Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων;

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Το «ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.

Ξεκινά και το Μαύρο Ρόδο στο Mega με το μισό cast των Άγριων Μελισσών

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των Άγριων Μελισσών ο ANT1 δεν έχει βρει ακόμα τη σειρά που θα καταφέρει να την ισοφαρίσει. Έτσι πολλοί από τους πρωταγωνιστές μετακομίζουν μαζικά στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Και δεν είναι βέβαια οι μόνοι, αφού και άλλοι ηθοποιοί που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά του ANT1, θα βρεθούν από φέτος σε άλλες παραγωγές. Έτσι η άφιξη του καλοκαιριού επιβεβαιώθηκε και πασίγνωστος πρωταγωνιστής της σειράς, ξεκίνησε γυρίσματα για τον Alpha και τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού».

Σύμφωνα με την On Time, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης, η τηλεοπτική οικογένεια των Σεβαστών από το Διαφάνι, αλλά και η Θεοφανία Παπαθωμά και η Ελένη Καρακάση έρχονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, στη σειρά πρωταγωνιστού επίσης οι: Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχάλης Ταμπακάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.