Elif: Η Μελέκ δέχεται μία πρόταση που θα φέρει τα πάνω κάτω

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Μελέκ δέχεται μία πρόταση που θα φέρει τα πάνω κάτω

Μετά τις υποσχέσεις που έδωσε ο Μαχίρ στη Μελέκ, φαίνεται πως προχωράει σε πιο δραστικές κινήσεις. Τι θα συμβεί άραγε στο καινούριο επεισόδιο της Elif αυτή τη φορά; Δεν θέλετε να χάσετε τη συνέχεια!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif τη Δευτέρα 8/8

Επεισόδιο 1114

Ο Μαχίρ κάνει στην Ελίφ μια πρόταση, που δεν μπορεί να αρνηθεί. Πηγαίνουν να φάνε σάντουιτς με ψάρι στην παλιά γειτονιά της Ελίφ. Ο Κερέμ που τους βλέπει να πηγαίνουν βόλτα θυμώνει γιατί νομίζει ότι πρόκειται να συναντήσουν την Ασλί.

Όταν η Ελίφ επιστρέφει, το πρώτο πράγμα που κάνει ο Κερέμ είναι να ρωτήσει την Ελίφ αν η Ασλί ήταν μαζί τους ή όχι. Ενώ η Ελίφ λέει τι όμορφη μέρα πέρασαν με την Ασλί, ο Κερέμ νιώθει απαίσια. Φαντάζεται ότι ο Μαχίρ τους κάνει να γελούν και η Ασλί τον κοιτάζει με αγάπη. Τότε συνειδητοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει την Ασλί. Από την άλλη πλευρά, η Kιγιμέτ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ. Η οργή της πολλαπλασιάζεται όταν της τηλεφωνεί η Φικρέτ.

Elif

Η Κιγιμέτ πιστεύει ότι η Φικρέτ της τηλεφωνεί στην προσπάθειά της να βρει στοιχεία. Δεν ξέρει τι να κάνει και βρίσκεται σε πανικό. Όταν απαντά στο τηλεφώνημά της, η Φικρέτ της λέει κάτι που η Κιγιμέτ δεν περίμενε ποτέ να ακούσει. Τώρα, η Κιγιμέτ «πετάει» στα σύννεφα. Ωστόσο, η Φικρέτ είναι αυτή που γελάει δυνατά

Οι εξελίξεις της Τρίτης 9/8

Επεισόδιο 1115

Σε αυτό το επεισόδιο, η Μελέκ είναι αισιόδοξη αλλά και ανήσυχη εξαιτίας των πραγμάτων που της είπε η δικηγόρος. Θέλει να βγει από τη φυλακή αλλά από την άλλη φοβάται. Ενώ ο Σαφάκ είναι αναίσθητος, η Λεμάν και η Ζουλιντέ έχουν μια σύντομη διαμάχη. Η Λεμάν είναι θυμωμένη με τη Ζουλιντέ επειδή δεν είπε την αλήθεια στην αστυνομία.

Νομίζει ότι δεν το είπε γιατί δεν θέλει ο Τουφάν να μπει στη φυλακή. Όταν ο Σαφάκ ανακτά τις αισθήσεις του, η Λεμάν δεν επιτρέπει στη Ζουλιντέ να μπει στο δωμάτιο και εκείνη του λέει ότι η Ζουλιντέ είπε ψέματα στην αστυνομία για να σώσει τον Τουφάν. Για μια σύντομη στιγμή, ο Σαφάκ την πιστεύει και θέλει να μιλήσει με την Ζουλιντέ.

Όταν η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Tουφάν απείλησε πως θα σκοτώσει εκείνον και τον Εμιρχάν και για αυτό έπρεπε να φτιάξει μια ιστορία για να πει στην αστυνομία, ο Σαφάκ την πιστεύει. Αυτή η κατάσταση κάνει τη Λεμάν έξαλλη από θυμό. Ο Εμιρχάν νιώθει ένοχος για αυτό που συνέβη στον Σαφάκ.