Γλυκάνισος: Γόνος εύπορης οικογένειας ερωτεύεται μία προσφυγοπούλα - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Μία ιστορία αγάπης γεννιέται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκάνισος: Γόνος εύπορης οικογένειας ερωτεύεται μία προσφυγοπούλα - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Το κανάλι του ΣΚΑΪ ετοιμάζει "μεγάλα" πράγματα για τη σεζόν που έρχεται, καθώς πέρα από το Love Island για το οποίο έγινε η επίσημη ανακοίνωση, θα ξεκινήσουν και πολλές καινούριες σειρές που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Μία από αυτές είναι και ο Γλυκάνισος, μία σειρά που γυρίζεται στη Μυτιλήνη και υπόσχεται να φέρει γεύσεις και αρώματα από τη θάλασσα, τη Συρία και το ελληνικό ούζο. Και όλα αυτά μέσα από έναν "τρελό" έρωτα.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος

Η σειρά διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού και μιας Σύριας μουσουλμάνας... Του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα.

Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής άλλωστε χρωστά τη ζωή του στον σύντροφο της Ραζάν. Γι' αυτό και στην αρχή προσπαθεί να τιθασεύσει τον πόθο που νιώθει για εκείνη.

Κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει μακριά της, όμως τελικά παρασύρεται από την ορμή των συναισθημάτων του, που όμοιά τους δεν έχει νιώσει άλλη φορά... Και εκείνη όμως από τη μεριά της προσπαθεί να αντισταθεί στην έλξη που νιώθει. Αρχικά θεωρεί τα συναισθήματα που έχει για τον Στρατή «αμαρτία»...

Από την άλλη, το κοινωνικό τους περιβάλλον κάθε άλλο παρά δείχνει κατανόηση για τον έρωτά τους... Μέλη της οικογένειας του Στρατή θα σοκαριστούν όταν θα αντιληφθούν τι συμβαίνει. Άλλα όνειρα είχαν για εκείνον...Έτοιμη δουλειά, έτοιμη νύφη...

Και τώρα βλέπουν ότι μια προσφυγοπούλα απειλεί να τους χαλάσει όλα τους τα πλάνα... Άνθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Κάποιοι θα βγουν αλώβητοι, κάποιοι όμως θα πληρώσουν το τίμημα.

Από το Τατουάζ στη νέα σειρά - Πασίγνωστη ηθοποιός επιστρέφει μετά από καιρό στην τηλεόραση

Όλο και περισσότερες σειρές μυθοπλασίας κάνουν την εμφάνισή τους για τη νέα σεζόν, και θα υπάρξει κυριολεκτικά "μάχη" με το που μπει ο Σεπτέμβρης, μιας και έρχονται υποσχόμενες να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό! Μία από αυτές τις σειρές είναι ο Γλυκάνισος, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ.

Σε πρωταγωνιστικό ωστόσο ρόλο, θα δούμε ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο που σχετίζεται και με την «Γη της Ελιάς» αλλά και με τον «Σασμό, ενώ την έχουμε δει σε σειρά και παλαιότερα!

Η Έλενα Πιερίδου λοιπόν, αδελφή της Ιφιγένειας Πιερίδου που παίζει στη «Γη της Ελιάς», και πρώην του Γιώργου Αμούτζα, από τον «Σασμό» μιας και το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, μετά την τηλεοπτική της επιτυχία στο Τατουάζ, επιστρέφει στην μικρή οθόνη και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ως μία Σύρια προσφυγοπούλα!