Elif: Η Λεμαν γίνεται έξαλλη από τον θυμό της λόγω του Σαφάκ

Όσα θα δούμε στο αυριανό 9/8 επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Elif: Η Λεμαν γίνεται έξαλλη από τον θυμό της λόγω του Σαφάκ

Mετά το σημερινό 8/8 επεισόδιο της Elif στο Star, οπού είδαμε τη Μελέκ να δέχεται μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω κάτω, είναι η σειρά του αυριανού επεισοδίου να μας καθηλώσει, αφού η Μελέκ είναι αισιόδοξη αλλά και ανήσυχη εξαιτίας των πραγμάτων που της είπε η δικηγόρος.

Τι θα δούμε στο αυριανό 9/8 επεισόδιο της Elif

Βλέπουμε λοιπόν τη Μελέκ να είναι αισιόδοξη αλλά και ανήσυχη εξαιτίας των πραγμάτων που της είπε η δικηγόρος. Θέλει να βγει από τη φυλακή αλλά από την άλλη φοβάται. Ενώ ο Σαφάκ είναι αναίσθητος, η Λεμάν και η Ζουλιντέ έχουν μια σύντομη διαμάχη. Η Λεμάν είναι θυμωμένη με τη Ζουλιντέ επειδή δεν είπε την αλήθεια στην αστυνομία.

Νομίζει ότι δεν το είπε γιατί δεν θέλει ο Τουφάν να μπει στη φυλακή. Όταν όμως ο Σαφάκ ανακτά τις αισθήσεις του, η Λεμάν δεν επιτρέπει στη Ζουλιντέ να μπει στο δωμάτιο και εκείνη του λέει ότι η Ζουλιντέ είπε ψέματα στην αστυνομία για να σώσει τον Τουφάν. Για μια σύντομη στιγμή, ο Σαφάκ την πιστεύει και θέλει να μιλήσει με την Ζουλιντέ.

Όταν η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Tουφάν απείλησε πως θα σκοτώσει εκείνον και τον Εμιρχάν και για αυτό έπρεπε να φτιάξει μια ιστορία για να πει στην αστυνομία, ο Σαφάκ την πιστεύει. Αυτή η κατάσταση κάνει τη Λεμάν έξαλλη από θυμό. Ο Εμιρχάν νιώθει ένοχος για αυτό που συνέβη στον Σαφάκ. Και επίσης οι καβγάδες ανάμεσα στη Λεμάν και...

"Βόμβα" στην Elif: "Είμαι ο γιος της Κιγιμέτ" - Σούπερ αποκλειστικό

Ο κακός χαμός με τις αποκαλύψεις στην Elif! Ο Μαχίρ αποφασίζει να ομολογήσει πως είναι ο γιος της Κιγιμέτ, αλλά η αδίστακτη γυναίκα σκοτώνει τη Φικρέτ και εξαφανίζει τον φάκελο της Μελέκ, ελπίζοντας ότι θα μείνει στη φυλακή. Η Μελέκ όμως αποφυλακίζεται και επιστρέφει έτοιμη να αντιμετωπίσει την εχθρό της στα ίσα (δείτε εδώ πως και γιατί αθωώθηκε).

Ο Μαχίρ αποφασίζει πια να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr