Νέο ταξίδι στο OPEN για την Ίνα Ταράντου - Αυτή θα είναι η εκπομπή της

''Τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέο ταξίδι στο OPEN για την Ίνα Ταράντου - Αυτή θα είναι η εκπομπή της

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι μόλις μια ανάσα πριν από την έναρξή της και όλα τα κανάλια το ένα πίσω από το άλλο ανακοινώνουν τις νέες αφίξεις, αλλά και τα τρέιλερ των νέων εκπομπών που θα δούμε από τα μέσα Αυγούστου. Έτσι και το OPEN με επίσημή του ανακοίνωση μας έδωσε πολλές πληροφορίες για τη νέα απογευματινή εκπομπή που αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Ίνα Ταράντου και φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Το κανάλι έχει μπει δυναμικά στο χορό των μεταγραφών για αυτή τη σεζόν, ενισχύοντας σημαντικά το πρόγραμμα του τόσο στον τομέα της ενημέρωσης, όσο και της ψυχαγωγίας. Μόλις προχθές ανακοινώθηκε και άλλη μία σημαντική προσθήκη ενός καταξιωμένου δημοσιογράφου, που θα έχει καθημερινή παρουσία στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τη νέα εκπομπή της Ίνας Ταράντου

Από τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου και καθημερινά στο νέο πρόγραμμα του OPEN ξεκινά με την Ίνα Ταράντου ένα ταξίδι διαφορετικό, συναρπαστικό και αισιόδοξο. Ένα ταξίδι από αυτά που ονειρευόμαστε, σε τόπους αγαπημένους, σε εμπειρίες, σε γεύσεις, σε φρέσκες προτάσεις και όμορφες ιστορίες.

Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.

Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε με συνδέσεις.

«Γευόμαστε» όλη την Ελλάδα μέσα στο studio -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε.

Κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή, ό,τι μας απασχολεί, μας ενδιαφέρει, μας εξελίσσει και μας συνεπαίρνει θα είναι στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.

Για όλους εμάς που ταξιδεύουμε με την καρδιά, το μυαλό και τις εικόνες. Που γελάμε δυνατά, που συζητάμε ζωντανά, που συμμετέχουμε ενεργά, που μοιραζόμαστε με πάθος.

«Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, από τις 29 Αυγούστου, καθημερινά στο OPEN.

Η Ίνα Ταράντου αναλαμβάνει νέα εκπομπή στο OPEN

Aνακοίνωσε και τη συνεργασία του με τη Χρύσα Φωσκόλου

Η Χρύσα Φωσκόλου μπορεί να ανήκει στις δημοσιογράφους της πρώτης γραμμής, αλλά παρ' όλα αυτά με τα χρόνια παραμονής της στον Αντ1 απέδειξε την δυναμική της αλλά και την επιθυμία της να παραμείνει στον χώρο.

Η δημοσιογράφος, αφού αποφάσισε να αφήσει τη πολύχρονη συνεργασία της, ξεκίνησε συζητήσεις με άλλους σταθμούς, και με επίσημη ανακοίνωση έγινε γνωστό την Τρίτη 9/8, πως είχε καταλήξει κλείνοντας συνεργασία. Έτσι λοιπόν, η ίδια στη συνέχεια της ημέρας με μια ανάρτηση στο instagram έδειξε τη χαρά και την προσμονή της για τη νέα αυτή αρχή.

«Μαζί θα είμαστε σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Χρύσα Φωσκόλου - Open