"Έφαγαν άκυρο" οι Ράδιο Αρβύλα - Δυσάρεστα νέα για τους παρουσιαστές και το κοινό τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στον "πυρετό" των προετοιμασιών βρίσκονται όλα τα κανάλια για τη σεζόν που έρχεται, οργανώνοντας όλες τις εκπομπές και τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα. Στο κανάλι του ANT1 επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα για άλλη μία χρονιά.

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται, η επιστροφή τους δεν είναι κοντά, καθώς πέρα από το γεγονός πως πάντα καθυστερούσαν σε σχέση με άλλου είδους σόου να κάνουν πρεμιέρα, αυτή τη φορά έχουν ένα εμπόδιο, το οποίο θα προκαλέσει δυσαρέστηση ιδιαίτερα μετά από όσα έζησαν οι παρουσιαστές εξαιτίας του πρώην συνεργάτη τους.

Δυσάρεστα τα νέα για τους Ράδιο Αρβύλα

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός φέτος θα μεταδίδει όλους τους αγώνες από το Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να διακοπούν πολλές σειρές. Έτσι, για να μη χαθεί η μερίδα του κοινού που τις παρακολουθεί θα πρέπει να συμβούν αλλαγές. Μία από αυτές είναι και η πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά και του Χρήστου Κιούση, η οποία θα γίνει πλέον στις 5 Δεκεμβρίου, όπου οι αγώνες δεν θα είναι πλέον πολλοί.

Ράδιο Αρβύλα

Πως έκλεισε το Ράδιο Αρβύλα για τη σεζόν που πέρασε

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 14/4 η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με την αγαπημένη παρέα από τη Θεσσαλονίκη να ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη και την στήριξή του, ενώ αυλαία έριξε πριν μερικές μέρες και το Βινύλιο. Μάλιστα, σήμερα η εκπομπή είχε γενέθλια και συμπλήρωσε 15 χρόνια τηλεοπτικής πορείας, μιας και το πρώτο Ράδιο Αρβύλα προβλήθηκε στις 14 Απριλίου το 2008.

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη έσβησε κεράκια μαζί με όλη την ομάδα, με τον παρουσιαστή να λέει χαρακτηριστικά συγκινημένος: «Έχουμε γενέθλια. 15 τηλεοπτικές σεζόν από το 2008. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1, που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και τους αφανείς ήρωες. Αχ αυτήν τη σεζόν πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Το είπα και την προηγούμενη φορά δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει η εκπομπή… Φέτος όμως έχει γίνει ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας κι η κοινωνία μας τόσο τοξικά με τόσο δηλητήριο, που νιώθουμε μια ανακούφιση γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλουν να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε εσάς και τις οικογένειές μας γιατί η αγάπη κι η εκτίμηση που έχετε για το Ράδιο Αρβύλα, φέτος ήταν πιο σημαντική, ουσιαστική και σχεδόν μας γιάτρεψε. Θέλω να ξέρετε ότι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».