Άπιστος: Το παρελθόν καταδιώκει την Ασιγιά - Το μυστικό που θα διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του

Μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας 12/8!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άπιστος: Το παρελθόν καταδιώκει την Ασιγιά - Το μυστικό που θα διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του

Η εβδομάδα για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Άπιστος, κλείνει με ένα τριπλό συνταρακτικό επεισόδιο, μιας και εκεί που νομίζουμε πάντα ότι τα έχουμε δει όλα, πάντα κάτι γίνεται και έρχεται να τα ανατρέψει όλα. Μετά την εξαφάνιση της Ντερίν (δείτε εδώ την τελευταία σκηνή με την Ασιγιά) ένα μυστικό έρχεται, που όχι απλά θα τα αλλάξει όλα...αλλά θα τα ισωπεδώσει!

Μην χάσετε απόψε στον Άπιστο 12/8

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 - Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν. Μήπως τελικά σε αυτή την πόλη και σε αυτή την οικογένεια τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 - Η Ασιγιά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν, και το παρελθόν της να την καταδιώκει. Όμως ξέρει πως δεν μπορεί να το βάλει κάτω. Για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί δυνατή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63 - Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή, και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι.

Στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση η Ασιγιά - Την πυροβολεί ή...

Στον Άπιστο, η Ντερίν σχεδιάζει βήμα-βήμα την εξαφάνισή της, αλλά το σχέδιό της αποτυγχάνει και τώρα βρίσκεται θύμα απαγωγής μαζί με την Ασιγιά. Ο Βολκάν βάζει λυτούς και δεμένους για να βρεθούν οι δύο γυναίκες της ζωής του.

Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Όλοι είναι ύποπτοι και όλοι πάνε στο τμήμα για καταθέσεις. Βασικοί ύποπτοι θεωρούνται ο Βολκάν και η Ασιγιά, όταν η υπάλληλος του μαγαζιού της Ντερίν καταθέτει: «Βρισκόντουσαν κρυφά όταν έλειπε η κυρία Ντερίν».

Παράλληλα ο Βολκάν προσπαθεί να...διαβάστε στο TV-24.gr