«Super Μπάλα Live»: Επιστρέφει στους δέκτες για το πρώτο ραντεβού της σεζόν με το φίλαθλο κοινό

Πότε είναι η πρεμιέρα;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Super Μπάλα Live»: Επιστρέφει στους δέκτες για το πρώτο ραντεβού της σεζόν με το φίλαθλο κοινό

Άλλη μια μεγάλη επιστροφή στις οθόνες μας ανακοινώθηκε, αφού το MEGA κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της αθλητικής εκπομπής Super Μπάλα Live, που από εβδομάδα κάνει πρεμιέρα με πλούσιο θέαμα και μεταδόσεις από τους καλά ενημερωμένους συνεργάτες της εκπομπής. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα δούμε τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, τον Γιώργο Χελάκη, αλλά και τη Σοφία Αλατζά.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως πολύ γνωστός δημοσιογράφος έλυσε τη συνεργασία του με το κανάλι μετά από χρόνια παρουσίας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Είχε υπό την ευθύνη του ένα κομμάτι του ενημερωτικού δελτίου και το μόνο που γνωρίζουμε μετά από αυτή την ηχηρή αποχώρηση είναι τα ονόματα που θα τον αντικαταστήσουν.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Super Μπάλα Live στο Mega

Η «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Αυγούστου στο MEGA με πλούσιο αθλητικό θέαμα, επίμαχες φάσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 24:00, η αθλητική εκπομπή Super Μπάλα Live δίνει το πρώτο της ραντεβού με τους φίλους της στρογγυλής θεάς για τη νέα σεζόν, με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον παρεμβατικό σχολιασμό από κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τους καλύτερα ενημερωμένους ρεπόρτερ.

Ο Γιώργος Χελάκης και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παρουσιάζουν όλη την αθλητική επικαιρότητα από τα γήπεδα της Ελλάδας και τις ξένες διοργανώσεις. Μαζί τους η Σοφία Αλατζά

Ετοιμάζεται για πρεμιέρα και η Μενεγάκη στο Mega

Μπορεί αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται διακοπές και να απολαμβάνει τα νερά σε Ιόνιο και Αιγαίο, ωστόσο δεν αργεί η στιγμή που θα επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega.

Άλλωστε όπως είδαμε η μία εκπομπή μετά την άλλη σε όλα τα κανάλια ετοιμάζονται να ξεκινήσουν προκειμένου να αποσπάσουν τα καλύτερα δυνατά νούμερα, κερδίζοντας τις καρδιές του κοινού.

Δείτε στο TV-24.gr πότε κάνει πρεμιέρα