Άπιστος: Η εξαφάνιση της Ασιγιά αλλάζει όλα τα δεδομένα

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (15/8) επεισόδιο του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άπιστος: Η εξαφάνιση της Ασιγιά αλλάζει όλα τα δεδομένα

Μπορεί να μην σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ωστόσο η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Άπιστος» έχει "κεντρίσει" το ενδιαφέρον στους πιστούς τηλεθεατές καθώς η πλοκή έχει αρκετό εδνιαφέρον. Σε ένα ακόμη επεισόδιο λοιπόν οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (15/8) στον Άπιστο

Επεισόδιο 64

Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα: εξαφανίζεται και η Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει.

Οι εξελίξεις που σημειώνονται στις έρευνες για τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες, Ντερίν και Ασιγιά, φέρνουν στο φως διαρκώς νέα στοιχεία. Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος για πρώτη φορά να πάρει τα ηνία στα χέρια του.

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό (16/8) επεισόδιο της σειράς, Άπιστος

Η Ντερίν βρίσκει ξαφνικά μπροστά της την Ασιγιά. Είναι αυτή η ευκαιρία της να σωθεί; Ή μήπως η συνάντησή τους θα είναι αφορμή για μια ακόμα αντιπαράθεση, που θα οδηγήσει σε μεγάλη συμφορά; Επεισόδιο 67.

Τώρα που βρέθηκαν η Ασιγιά και η Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της. Παρ' όλο που δεν πάνε όλα όπως τα είχε υπολογίσει, δεν έχει ακόμα καμία πρόθεση να παραιτηθεί από τον γάμο της