Κοινωνία ώρα MEGA: Πότε κάνει πρεμιέρα το αχτύπητο δίδυμο του καναλιού

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν δυναμικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοινωνία ώρα MEGA: Πότε κάνει πρεμιέρα το αχτύπητο δίδυμο του καναλιού

Ο τηλεοπτικός σταθμός του MEGA έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλει τα τρέιλερ των εκπομπών που θα συντροφεύουν το κοινό από την επόμενη σεζόν και προχωρά σε ανακοινώσεις για τις ακριβείς ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα κάποιες από αυτές. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Κοινωνία ώρα MEGA, που στόχο έχει να ενημερώσει, αλλά και να αυξήσει τα νούμερα του καναλιού.

Η ανακοίνωση του καναλιού για την πρεμιέρα της εκπομπής Κοινωνία ώρα MEGA

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, επιστρέφει με αέρα ανανέωσης στο ραντεβού με τους τηλεθεατές, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA που έκλεισε θριαμβευτικά την τηλεοπτική σεζόν κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να δίνει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν στη βάση τους και μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν όλα τα νέα, τις εξελίξεις, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο σε μια χρονιά που αναμένεται να σημαδευτεί από σημαντικές εξελίξεις.

Κοινωνία ώρα Mega

Κρατώντας σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές η εκπομπή θα διατηρήσει το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, πρόσωπα που ξεχώρισαν και απόψεις που αξίζει να ακουστούν, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα ενισχύσει την παρέμβασή της σε θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν όλους μας. Δίνοντας με συνέπεια τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί, η εκπομπή θα αναδεικνύει, επιπλέον, όλα όσα γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο και δημιουργούν τάση στα social media.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ | ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 05:00

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 05:00

''Προβλέπεται ένας δύσκολος χειμώνας...''

Oι δύο παρουσιαστές του «Κοινωνία ώρα Mega», Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Downtown. Εκεί μεταξύ άλλων παραδέχθηκαν πως πέρασαν από πολλά στάδια μέχρι να χτίσουν τη σχέση που έχουν σήμερα, με πολλές θυσίες, ενώ δε δίστασαν να εκφράσουν και τους προβληματισμούς τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια πάντως αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με το σύζυγό της μέχρι την έναρξη των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, πράγμα απαραίτητο για να φορτίσει τις μπαταρίες της για τον Σεπτέμβριο. Αν και τους έχουμε δει σε πολλά στιγμιότυπα, οι ίδιοι κρατούν για τον εαυτό τους την ευτυχία και τη χαλάρωσή τους και δεν αποκαλύπτουν σε ποιο νησί είναι.

-Στη μεταξύ σας σχέση τι είναι εκείνο που έχει δημιουργήσει την πολυπόθητη τηλεοπτική χημεία;

Ι.Χ.: Νομίζω ο σεβασμός και η αλληλοκατανόηση. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά αυτό είναι κυρίαρχο. Η χημεία δένει και σε άλλα πράγματα, όπως η αλληλοσυμπλήρωση στον αέρα και ότι και οι δύο είμαστε χαρακτήρες που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το φροντίζουμε.

Α.Β.: Είναι μια σχέση που ξεκίνησε από το μηδέν και τη χτίσαμε σιγά σιγά. Πλέον έχουμε γίνει δύο πολύ καλοί φίλοι. Συνεργαστήκαμε καλά, σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλον, κάναμε αμοιβαίες υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα για να βγει η εκπομπή και νομίζω καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα και μια πολύ καλή προσωπική σχέση.

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα είναι μαζί και τη νέα σεζόν

-Σας αγχώνει η σεζόν που έρχεται;

Ι.Χ.: Όλα τα νέα ξεκινήματα έχουν άγχος είτε είσαι πρώτος, είτε δεύτερος, είτε τελευταίος. Είναι σαν τα πρωταθλήματα. Κάθε χρονιά είναι και μια νέα αγωνιστική αφετηρία. Και στο τέλος βγαίνει ο νικητής.

Α.Β.: Είμαι άνθρωπος που γενικά δεν αγχώνεται. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.