"Ποιος Παπαδόπουλος;" - Κυκλοφόρησαν τα νέα τρέιλερ της καινούριας κωμωδίας του ANT1

Υπόσχονται άφθονο γέλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μία από τις σειρές που υπόσχονται πως θα ανεβάσουν τα νούμερα του ANT1 και θα καθηλώσουν το κοινό στους δέκτες τους, είναι το κωμικό σίριαλ "Ποιος Παπαδόπουλος;". Δύο οικογένειες θα χρειαστεί να συγκατοικήσουν αναγκαστικά και έτσι θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, μάλιστα, κυκλοφόρησε τα πρώτα δύο τρέιλερ που βάζουν τους τηλεθεατές στο θέμα και δίνουν μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη χρονιά.

Κυκλοφόρησαν τα τρέιλερ της σειράς του ANT1 "Ποιος Παπαδόπουλος;"

16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.

16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων;

Το «Ποιος Παπαδόπουλος;» έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2022 στον ΑΝΤ1 για να χαρίσει στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου.

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Το «ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.

"Έφαγαν άκυρο" οι Ράδιο Αρβύλα - Δυσάρεστα νέα για τους παρουσιαστές και το κοινό τους

Στον "πυρετό" των προετοιμασιών βρίσκονται όλα τα κανάλια για τη σεζόν που έρχεται, οργανώνοντας όλες τις εκπομπές και τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα. Στο κανάλι του ANT1 επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα για άλλη μία χρονιά.

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται, η επιστροφή τους δεν είναι κοντά, καθώς πέρα από το γεγονός πως πάντα καθυστερούσαν σε σχέση με άλλου είδους σόου να κάνουν πρεμιέρα, αυτή τη φορά έχουν ένα εμπόδιο, το οποίο θα προκαλέσει δυσαρέστηση ιδιαίτερα μετά από όσα έζησαν οι παρουσιαστές εξαιτίας του πρώην συνεργάτη τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός φέτος θα μεταδίδει όλους τους αγώνες από το Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να διακοπούν πολλές σειρές. Έτσι, για να μη χαθεί η μερίδα του κοινού που τις παρακολουθεί θα πρέπει να συμβούν αλλαγές. Μία από αυτές είναι και η πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά και του Χρήστου Κιούση, η οποία θα γίνει πλέον στις 5 Δεκεμβρίου, όπου οι αγώνες δεν θα είναι πλέον πολλοί.

Ράδιο Αρβύλα