Ποιος είναι πρωινιάτικα: Δύο νέες προσθήκες στην παρέα της εκπομπής - Από ανάκριση θα περάσουν στην πρεμιέρα η Μπέτυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της

Το επίσημο τρέιλερ στο OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιος είναι πρωινιάτικα: Δύο νέες προσθήκες στην παρέα της εκπομπής - Από ανάκριση θα περάσουν στην πρεμιέρα η Μπέτυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της

Το κανάλι του OPEN ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και τη "μάχη" των τηλεοπτικών σταθμών, φέρνοντας στο προσκήνιο την εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, Ποιος είναι πρωινιάτικα, που θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, κρατώντας τα νούμερα υψηλά.

Την Τρίτη 16/8, λοιπόν, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της τηλεοπτικής αυτής παρέας, σε συνδυασμό με πληθώρα φωτογραφιών από τα παρασκήνια αυτού, ενημερώνοντας πως η πρεμιέρα αναμένεται στις 29/8. Έχουν γίνει, μάλιστα, και μερικές προσθήκες στα μέλη της εκπομπής, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Νίκο Καρβέλα να φέρνουν νέο αέρα.

Το πρώτο τρέιλερ του Ποιος είναι πρωινιάτικα στο OPEN

«Σεσημασμένοι και επικίνδυνοι... Η Μπέττυ τους μάζεψε όλους και έρχεται πρωινιάτικα στο νέο πρόγραμμα του OPEN», έγραφε η ανακοίνωση του καναλιού μέσω του Instagram.

Το βίντεο της Μαγγίρα για την έναρξη της εκπομπής

Μια ανάσα πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και σε καθημερινή βάση πλέον έχουμε την κυκλοφορία νέων τρέιλερ για τις εκπομπές που θα μας κρατάνε συντροφιά και αυτή τη χρονιά. Έτσι η Μπέτυ Μαγγίρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε το πρώτο βίντεο για την εκπομπή της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», που όπως μας ενημέρωσε έρχεται πολύ σύντομα στους δέκτες μας.

Η παρουσιάστρια πάντως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες τις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην απαιτητική τηλεοπτική σεζόν. Την είδαμε μάλιστα και σε σπάνιο στιγμιότυπο με τον γοητευτικό σύζυγό της στο ηλιοβασίλεμα με τον οποίο είναι παντρεμένοι 20 ολόκληρα χρόνια.

«Σαν χτες μου φαίνεται…. Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα που θα ανταμώσουμε ξανά ε»!!! γράφει η παρουσιάστρια και το γιορτάζει με ένα χορευτικό στους ρυθμούς του «Το θηλυκό» της Ελένης Φουρέιρα. Στα tags βρίσκονται οι Αθηνά Αφαλίδου, Δημήτρη Μακαλιά, Μαρία Αντωνά και Δημήτρη Σαράντο, καθώς και το νέο μέλος που θα ενταχθεί στην παρέα κι είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.