Elif: Ο Σαφάκ παίρνει εξιτήριο αλλά επιστρέφει σε ένα πολύ αμήχανο κλίμα

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τετάρτης 17/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ο Σαφάκ παίρνει εξιτήριο αλλά επιστρέφει σε ένα πολύ αμήχανο κλίμα

Μετά το σχέδιο εξόντωσης της Κιγιμέτ για την Μελέκ, φαίνεται πως επιτέλους η δεύτερη θα βρει λίγη ηρεμία, αφού και αυτό απέτυχε παταγωδώς. Ο Σαφάκ θα επιστρέψει από το νοσοκομείο, όμως θα βρεθεί σε ένα κλίμα τρομερής αμηχανίας. Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Elif.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Τετάρτη 17/8

Επεισόδιο 1121

Ο Σαφάκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Λεμάν έχει ακόμα νεύρα με τη Ζουλιντέ και προσπαθεί να βρει το λάθος της για να την επιπλήξει. Όμως κρύβει τα συναισθήματά της, όταν ο Σαφάκ είναι μαζί τους. Ο Εμιρχάν κοιτάζει τον Τουφάν με τρόμο. Είναι λυπημένος και ντροπιασμένος και κρατάει τη σιωπή του. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ νιώθουν άγχος επειδή ο Εμιρχάν δεν λέει λέξη.

Elif

Στο κελί της φυλακής όλες οι κρατούμενες είναι χαρούμενες και γεμάτες καλή ενέργεια. Από τότε που έφυγε η Φιντάν η ζωή τους είναι πιο ήρεμη. Όλες νιώθουν έτσι και επαινούν τη Μελέκ, εκτός από τη Νεσρίν. Η Γκαρίς και η Τσιτσέκ κάνουν μια λίστα για το μοίρασμα των εργασιών και η Μελέκ δείχνει για άλλη μια φορά την ανωτερότητά της, κάνοντας τη Νεσρίν να νιώθει αμηχανία.

Στην έπαυλη, η Ελίφ πηγαίνει στο σχολείο. Η Ματσιντέ αγωνιά για τον Κερέμ. Η Κιγιμέτ έχει χαθεί στις σκέψεις της από τη στιγμή που μίλησε με τη φρουρό στη φυλακή. Τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να τον συναντήσει. Όταν βγαίνει έξω, συναντά τη Φικρέτ.

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 18/8

Επεισόδιο 1122

H Κιγιμέτ προσπαθεί να επηρεάσει τον Μαχίρ ώστε να μην καταλήξει στη φυλακή και λέει ότι δεν θα κάνει τίποτα πια στη Mελέκ. Όμως δεν είναι ειλικρινής. Στην αρχή, ο Mαχίρ δεν δείχνει να επηρεάζεται, αλλά η Κιγιμέτ αρχίζει να κλαίει και ο Mαχίρ δέχεται την προσφορά της και της λέει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην πάει φυλακή αλλά με υπό τον όρο να επιστρέψει στην πόλη της μέχρι να βγει η Μελέκ από τη φυλακή γιατί θέλει να την αποτρέψει από το να της κάνει κακό.

Η Κιγιμέτ δέχεται την πρόταση του Μαχίρ απρόθυμα. Ωστόσο, έχει ένα σχέδιο καθώς λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Φιντάν. Η Ελίφ θέλει να επισκεφθεί στη φυλακή τη μητέρα της αλλά κανείς δεν την πηγαίνει και είναι πολύ λυπημένη. Ο Κερέμ νιώθει αβοήθητος και απελπισμένος εξαιτίας της παρεξήγησης του με την Ασλί. Μιλάει σχετικά στη Χουμεϊρά και εκείνη του λέει ότι ο λόγος , που συμβαίνουν όλα αυτά είναι μόνο η αγάπη. Τον παρηγορεί και τον προτρέπει να πάει να βρει την Ασλί και να την παρακαλέσει να τον συγχωρήσει.