«Συνεπής στον αγώνα» - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά

Πότε θα ακουστεί η πρώτη "Καλημέρα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Συνεπής στον αγώνα» - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά

Αφού έκανε τον απολογισμό του, ο Γιώργος Αυτιάς είναι έτοιμος για 12η χρονιά να βγει στον "αέρα" και να ταράξει τα νερά της ενημέρωσης, καθώς υπόσχεται, όπως πάντα, πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για το κοινό του. Το κανάλι του ΣΚΑΪ προχώρησε, μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής του, Καλημέρα, προετοιμάζοντας τον κόσμο για όσα θα ακολουθήσουν.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, Καλημέρα

«Μετά από 11 χρόνια, δε χρειάζεται συστάσεις. Κάθε Σαββατοκύριακο, είναι η πιο χρήσιμη, η πιο… χρηστική «Καλημέρα» που ακούμε και βλέπουμε στους δέκτες μας.

Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Βρίσκεται δίπλα μας, γιατί έχει αναπτύξει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό. Με έμφαση σε όσα αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, όλους εμάς.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου, ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει πρώτος στις οθόνες μας και θα μάθουμε τα πάντα για τις ανακοινώσεις των οικονομικών μέτρων που έρχονται.

Συνεπής στον αγώνα για ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς με τη δική του, ουσιαστική “Καλημέρα| από το Σάββατο 20 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05.30, στον ΣΚΑΪ», έγραφε η ανακοίνωση.

Γιώργος Αυτιάς

«Ό,τι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει!»

Όπως σας έχουμε ήδη πει, η ενημέρωση φέτος στο κανάλι του Φαλήρου ξεκινά νωρίς νωρίς μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, και μία από τις εκπομπές που επιστρέφουν δυναμικά, είναι και αυτή του Γιώργου Αυτιά, η οποία πριν λίγες μέρες έδωσε στον αέρα το trailer για τη νέα σεζόν.

Με αφορμή λοιπόν την εκπομπή του, ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και στην Χριστίνα Αλεξίου, και μίλησε για τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε στην εκπομπή «Καλημέρα», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Στο κλείσιμο της σεζόν προαναγγείλατε αλλαγές στην εκπομπή. Τι να περιμένουμε;

Τα αλλάζω όλα! Νέο σκηνικό, νέα πρόσωπα, νέες κάρτες, νέο τραπέζι! Ανατροπή!

Δηλαδή;

Όλα θα γίνονται στο στούντιο χωρίς παράθυρα, θα βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Τα πάντα μπροστά με έναν ιδιότυπο τρόπο! Θα υπάρχουν οι συνδέσεις αλλά με γρήγορο τρόπο και παρεμβατικά.

Ανανεωμένος και έτοιμος για όλα επιστρέφει ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του

Με τα κοινωνικά θέματα;

Όλοι οι ειδικοί, νομικοί, οικονομολόγοι, γιατροί, φοροτεχνικοί, διεθνείς αναλυτές, ανταποκριτές, στη μάχη της ενημέρωσης.

Ήταν δική σας απόφαση να γίνουν αυτές οι αλλαγές;

Ό,τι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει. Είναι κορυφαία αρχή της δημιουργίας. Τις αλλαγές τις αποφάσισα εγώ, μετά από 11 χρόνια στην κορυφή της ενημέρωσης. Τα υπόλοιπα στον αέρα της εκπομπής.