Αναστάτωση στον ΣΚΑΙ - Του αλλάζουν θέση και αποχωρεί από το κανάλι

Ποιος φεύγει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάτωση στον ΣΚΑΙ - Του αλλάζουν θέση και αποχωρεί από το κανάλι

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σιγά σιγά και ήδη πολλές πρεμιέρες έχουν πραγματοποιηθεί, ωστόσο, ο ΣΚΑΙ ακόμη κάνει αλλαγές λίγο πριν βγουν στον αέρα τα νέα του προγράμματα. Μερικές μάλιστα εσωτερικές αλλαγές, σύμφωνα με την Real Life, φαίνεται πως έχουν δυσαρεστήσει έναν δημοσιογράφο.

Αυτός αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα οι εσωτερικές αυτές αλλαγές (και εκπομπή φαίνεται πως κόβεται) έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε έναν από τους εμπλεκόμενους, λόγω του ότι του αλλάζουν πόστο στο κανάλι. Για το λόγο αυτό ετοιμάζεται - σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα - να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Μάρκο Δεϊμέζη, ο οποίος παρουσίαζε τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου και τον οποίο το κανάλι θέλει να μεταφέρει στην παρουσίαση των δελτίων της νοηματικής, όπως αναφέρει η Real life.

Μάρκος Δεϊμέζης ΣΚΑΙ αποχώρηση

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας ΣΚΑΙ - Facebook

Τι συμβαίνει με Σκορδά και ΣΚΑΙ

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που η Φαίη Σκορδά θα κάνει και επίσημα πρεμιέρα στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την εκπομπή της με τους νέους συνεργάτες της (δείτε εδώ φωτογραφία από το γραφείο της στον σταθμό του Φαλήρου).

Ένα ζήτημα που συζητήθηκε αρκετά σχετικά με το πρωινό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ήταν αυτό του μάγειρα. Η παρουσιάστρια ήθελε να έχει στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ωστόσο αυτό το «πλοίο» έπλευσε προς άλλη κατεύθυνση και συγκεκριμένα, προς την κατεύθυνση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος θα την έχει μαζί του στο Πρωινό (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την φωτογράφιση της ομάδας του).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real Life, η Φαίη Σκορδά θα εμφανιστεί επίσης πολύ δυνατή στο κομμάτι της μαγειρικής μιας και την κουζίνα της θα την αναλάβει ο κορυφαίος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ είχε και δικές του εκπομπές στην τηλεόραση.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν φοβερή χημεία, κάτι που είχε φανεί όταν ο σεφ είχε πάει καλεσμένος για να μαγειρέψει στο Πρωινό.

TAGS