Δεν κρατιέται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Δημοσίευσε φωτογραφία με τους συνεργάτες της στο Πρωινό πριν την πρεμιέρα

Ανανεωμένη και φρέσκια η ομάδα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν κρατιέται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Δημοσίευσε φωτογραφία με τους συνεργάτες της στο Πρωινό πριν την πρεμιέρα

Έτοιμοι για την μεγάλη τους πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου είναι η ομάδα του «Πρωινού», που φέτος μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά θα έχει πολλές αλλαγές. Παλιοί και νέοι συνεργάτες συνθέτουν ένα μαχητικό σύνολο, έτοιμο να κατακτήσει το δυναμικό κοινό. Μαζί τους και η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που δεν κρύβει τη χαρά της για την νέα σεζόν και ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία μαζί με τους συνεργάτες της.

Μετά την αποχώρησή της Σκορδά η σεφ έγινε μήλον της έριδος μεταξύ αυτής και του Γιώργου Λιάγκα για το ποιος θα καταφέρει να την έχει στο πλατό του. Παρά τις πολύ καλές επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις που έχει με την Σκορδά η Μπαρμπαρίγου κατέληξε στο Πρωινό, αναγκάζοντας την ξανθιά παρουσιάστρια να καταφύγει σε άλλη λύση.

Η ανάρτηση της Μπαρμπαρίγου πριν την πρεμιέρα του Πρωινού

«Καλό μήνα,υγεία και χαμόγελα μόνο. Ραντεβού με θετική ενέργεια την Δευτέρα το πρωί», γράφει στο instagram η διάσημη σεφ.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Πρωινού

ΠΗΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INSTAGRAM ArgiroBarbarigou

Ο Λιάγκας με την Μπαραμπαρίγου και η Σκορδά με τον Σκαρμούτσο

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι τη μέρα που η Φαίη Σκορδά θα κάνει και επίσημα πρεμιέρα στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την εκπομπή της με τους νέους συνεργάτες της (δείτε εδώ φωτογραφία από το γραφείο της στον σταθμό του Φαλήρου).

Ένα ζήτημα που συζητήθηκε αρκετά σχετικά με το πρωινό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ήταν αυτό του μάγειρα. Η παρουσιάστρια ήθελε να έχει στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ωστόσο αυτό το «πλοίο» έπλευσε προς άλλη κατεύθυνση.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real Life, η Φαίη Σκορδά θα εμφανιστεί επίσης πολύ δυνατή στο κομμάτι της μαγειρικής μιας και την κουζίνα της θα την αναλάβει ο κορυφαίος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ είχε και δικές του εκπομπές στην τηλεόραση.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν φοβερή χημεία, κάτι που είχε φανεί όταν ο σεφ είχε πάει καλεσμένος για να μαγειρέψει στο Πρωινό.