Σασμός: «Για πολλά χρόνια έμειναν χώρια και...» - Ο Δημήτρης Λάλος "σπάει" τη σιωπή του για το μέλλον της Βασιλικής και του Μαθιού

θα το πάρει το κορίτσι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Για πολλά χρόνια έμειναν χώρια και...» - Ο Δημήτρης Λάλος

Ο Δημήτρης Λάλος, ο πρωταγωνιστής του Σασμού, γνωστός και ως Μαθιός, επέστρεψε από τις διακοπές του στην Κρήτη με την οικογένειά του και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Alpha Τώρα, το πρωί της Πέμπτης 1/9, για να μιλήσει για όλα όσα θα παρακολουθήσουμε αυτή τη σεζόν στη σειρά.

Αναφέρθηκε για την σχέση του με την τηλεοπτική του σύντροφο, την Βασιλική, με την οποία πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και εξήγησε πως η δολοφονία του Άγγελου, μάλλον δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή τη στιγμή τους.

Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για την Βασιλική και τον Μαθιό στον Σασμό

«Κάθε φορά νιώθω σαν τον Σωκράτη στην “Απολογία”. Διαβάζω τόσα πολλά spoiler. Οι συντελεστές περιμένουμε να γίνει η πρεμιέρα. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό το ζευγάρι είναι πολύ συμβολικό ζευγάρι. Έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι, έχουν κάνει ζωγραφιές, μας φτιάχνουν βιντεάκια γιατί αυτό το ζευγάρι έχει μια ένταση. Για πολλά χρόνια έμειναν χώρια και δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον.

Αν θα το πάρει το κορίτσι; Ε, πώς αλλιώς, πώς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί κι αυτό. Πρέπει να την αποκαταστήσει. Ο κόσμος δεν θα απογοητευτεί, έχει να δει πολλά καινούργια πράγματα».

''Spoiler'' φωτιά για το μέλλον του Μανώλη - Ο ήρωας που θα γίνει ασπίδα σωτηρίας του

Τα νέα επεισόδια του αγαπημένου στο κοινό ''Σασμού'' έχουν ξεκινήσει να γυρίζονται, επομένως από τις 19 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν και επίσημα από την τηλεόραση του Alpha.

Tα πρώτα spoilers έχουν αρχίσει και να κυκλοφορούν και αυτό, που αφορά στο ρόλο του Μανώλη δημιουργεί σκέψεις για το αν τελικά θα καταφέρει ποτέ να λυτρωθεί από τους εφιάλτες του.

Ο φοιτητής δε μπόρεσε για άλλη μια φορά να καταθέσει για τον φόνο του Στεφανή και πλέον φέρει βαρέως και τον θάνατο του Άγγελου. Έτσι λοιπόν σε μια από τις απελπιστικές στιγμές του, που ο φόβος τον κυριεύει, η ασπίδα σωτηρίας του θα είναι ο καθηγητής του Παπαφράγκος.

Πιο αναλυτικά, θα του προτείνει να φύγει από το νησί για να γλιτώσει, με πρόφαση να συνεχίσει εκτός τις σπουδές του. Ο Μανώλης μέσα στην απελπισία του μιας και έχει χάσει και αγαπημένο του πρόσωπο θα δεχτεί, αλλά η Κρήτη πάντα θα τον κυνηγάει.

Μανώλης Σασμός

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - sasmos_alphatv_official