«Όποιος το δει θα μάθει...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για το Κόκκινο Ποτάμι

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όποιος το δει θα μάθει...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για το Κόκκινο Ποτάμι

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" μίλησε για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, αλλά και για την κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματά του.

Δήλωσε, πιο συγκεκριμένα, πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτό του το βήμα και ανυπομονεί να το δει και ο κόσμος, διότι θεωρεί πως η δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη είναι εξαιρετική και θα κάνει τεράστια επιτυχία και αυτός ο κύκλος του σίριαλ (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο ίδιος). Όσον αφορά την κόρη του, βέβαια, εξήγησε πως όσο κι αν την αγαπάει και την στηρίζει είναι αυστηρός μαζί της.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου για το Κόκκινο Ποτάμι

«Μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το "Κόκκινο Ποτάμι". Ήταν πολύ αγαπημένη σειρά. Όποιος το δει θα μάθει και ιστορία γιατί φτάνει μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή. Στον Μανούσο Μανουσάκη έχω πολλή εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει!», είπε αρχικά.

Εξήγησε, μάλιστα και για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer: «Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Έχω σχέση με τη μουσική και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως. Το ζόρι ήταν το καπέλο που φορούσα. Με είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει τον Σαββόπουλο και μετά. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα ότι ήμουν ο τσολιάς».

«Δεν έχω να της πω πολλά πράγματα, είναι ο τρόπος που μεγάλωσε. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο. Είμαι πάντα αυστηρός! Όταν βλέπω κάτι, βλέπω πρώτα τα αρνητικά και μετά τα θετικά», κατέληξε.

''Αυτός που πίστευε καρτερούσε...''

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι συντελεστές την έναρξη της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι». Οι μηχανές της παραγωγής είναι στο φουλ και φροντίζουν μάλιστα να δημοσιεύουν συχνά φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα προκειμένου να κρατούν σε εκγρήγορση τους θαυμαστές. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Καζάκου, που υποδύεται τον ντόκτορ Νικολαίδη, να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Η νέα σεζόν αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις, αγωνία και συγκλονιστικές σκηνές. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που για τα ''μάτια'' της σειράς εγκατέλειψαν την προηγούμενη τηλεοπτική τους στέγη. Ένας από αυτούς πρωταγωνιστούσε στη γη της Ελιάς, πήρε μεταγραφή στο Κόκκινο Ποτάμι, αφού στην προηγούμενή του δουλειά τον...πέθαναν.

«Αυτός που πίστευε καρτερούσε....», γράφει ο ηθοποιός σε νέα του ανάρτηση

O γιατρός της σειράς Κωνσταντίνος Καζάκος σε γύρισμα