Αγνώριστος ο Κωστής Σαββιδάκης - Ο παπά Γρηγόρης των Άγριων Μελισσών έκανε διατροφή και αδυνάτισε

Ο γνωστός ηθοποιός έχασε πάρα πολλά κιλά και έχει γίνει άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Kostis Savvidakis
Instagram Kostis Savvidakis

Ο Κωστής Σαββιδάκης δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό, που αγαπήσαμε στις Άγριες Μέλισσες. Ο παπά Γρηγόρης έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και έχει αλλάξει εντυπωσιακά η εμφάνιση του.

Ο παπά Γρηγόρης κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό μέσω των τριών κύκλων των Άγριων Μελισσών. Ο Κωστής Σαββιδάκης ήταν εκ των αγαπημένων ηθοποιών της σειράς. Οι θαυμαστές του τον τελευταίο καιρό έχουν δει μία εντυπωσιακή αλλαγή πάνω του, καθώς αδυνάτησε και έγινε άλλος άνθρωπος.

Η νοσηλεία και η απώλεια βάρους

Ο Κωστής Σαββιδάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω της περιπέτειας του με τον κορωνοΪό (δείτε εδώ). Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του έχασε αρκετά κιλά, αλλά συνέχισε να χάνει και μετά. Για λόγους υγείας ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Κωστής Σαββιδάκης
ndp photo

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολούθησε την παράσταση Ιφιγένεια εν Αυλίδι στο θέατρο Βράχων με τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr να απαθανατίζει την τεράστια αλλαγή του. Σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε ερωτηθεί για τον αν είχε δεχθεί ρατσισμό για τα κιλά του και αφοπλιστικά απάντησε όχι, ενώ για την απώλεια κιλών είπε:

«Τα πρώτα κιλά τα έχασα στο νοσοκομείο όταν είχα νοσήσει, τα επόμενα όταν βγήκα. Ακολούθησα μια διατροφή κι έτσι τα έχασα. Αυτό έγινε περισσότερο για λόγους υγείας. Όσο μεγαλώνουμε τα χάνουμε δύσκολα, οπότε είπα στον εαυτόν μου: ευκαιρία είναι τώρα που έφυγαν τα πρώτα, να «πετάξουμε» και όσα άλλα μπορούμε».

Τα δύο σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Κωστής Σαββιδάκης

Στο «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης όπου μέσα σε όλα αποκάλυψε για τα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά «Λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά, που τη γλίτωσα με μία επέμβαση, στέκομαι στα πόδια μου και μπορώ και δουλεύω».

Μάλιστα, μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει παλιότερα για την σειρά πως χρειάστηκε να περάσει από 4 κάστινγκ όπου τελικά όλα πήγαν καλά, καθώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο.

«Ως άνθρωπος έχεις επιδείξει ψυχική δύναμη, δεδομένου ότι ήρθες αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας δύο φορές στη ζωή σου. Μία κατά την εφηβεία σου, όταν είχες πάθει παραμόρφωση οστών αλλά και πριν από λίγα χρόνια όταν έβγαλες μια κύστη στον πνεύμονα. Τι σε κράτησε όρθιο;

Γύρω μας υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα, καθημερινά συναντάμε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε, με σοβαρές αναπηρίες, που δεν μπορούν να δουλέψουν. Θα ήταν ύβρις εκ μέρους μου αν παραπονιόμουν για όσα βίωσα, που σε σύγκριση με τα βάσανα άλλων ανθρώπων είναι τίποτα. Πέρασα δύσκολα αλλά βλέποντας όσα συμβαίνουν γύρω μας, λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά, που τη γλίτωσα με μία επέμβαση, στέκομαι στα πόδια μου και μπορώ και δουλεύω. Πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε την αξία των μικρών και ουσιαστικών πραγμάτων. Αν δεν εκτιμάμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, μας κρατάει το χέρι. μας στηρίζει και μας βοηθά, είναι σαν να χάνουμε βασικές αξίες της ζωής. Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα και να μη στενοχωριόμαστε για όσα μπορούν να αλλάξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άγριες Μέλισσες Παντρεύεται ο Άγγελος με την Σοφούλα;