«Η Βίκυ Καγιά είναι..» - Το σχόλιο του Σκουλού για το νέο κύκλο του GNTM

Ο φωτογράφος μίλησε για τον νέο κύκλο του σόου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Ο Δημήτρης Σκουλός δεν θα βρίσκεται στο νέο GNTM. Ο γνωστός φωτογράφος αποχώρησε από την κριτική επιτροπή και λίγο πριν την πρεμιέρα του σόου προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο. Πάντως, όπως τόνισε θα παρακολουθεί κανονικά το σόου του Star.

Η κάμερα του Breakfast at Star εντόπισε τον Δημήτρη Σκουλό. Ο γνωστός φωτογράφος σημείωσε ότι θα παρακολουθήσει το σόου, καθώς τα παιδιά εκεί είναι φίλη του, ενώ στάθηκε και στη Βίκυ Καγιά. Σε παλιότερη δήλωση του είχε σταθεί στην απουσία της παρουσιάστριας και είχε τονίσει ότι είχε στοιχίσει στο GNTM (Δείτε όσα είχε πει).

Εκτός από τη Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός στάθηκε και στον Τάσο Σοφρωνίου. Ο φωτογράφος μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως επαγγελματία.

Το GNTM θα παραμείνει, όπως δήλωσε, αναπόσπαστο κομμάτι για τον ίδιο και θα συνεχίσει να το παρακολουθεί.

Όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός

«Εννοείται θα δω το GNTM. Είναι αγαπημένο πρόγραμμα. Τα παιδιά είναι φίλοι μου. Η Βίκυ είναι Βίκυ, είναι πολύ ωραία που επέστρεψε. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι φίλος μου. Ο Γιώργος Καράβας είναι και αυτός φίλος μου. Να σκίσουν τα παιδιά», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός στην κάμερα του Star.

Ο Δημήτρης Σκουλός για την αποχώρηση του από το GNTM

Τη Δευτέρα 30/5 το μεσημέρι ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την συμμετοχή του στο GNTM, για την αποχώρησή του αλλά και το πως κατέληξε εκεί.

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν. Στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μία μέρα το ξεπέρασα.

Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα πάμε παρακάτω, όλα καλά, γερά και βλέπουμε. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό», είπε ο Δημήτρης Σκουλός και συνέχισε:

«Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα καληνύχτα σας.

Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί;

Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα, αυτό είναι θέμα γιατρών».

Ποιοι θα του λείψουν από το GNTM; Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Παρέα δεν κάναμε πολύ, με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και κάποιες άλλες πολύ δύσκολα.

Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει που έφυγε τότε, είναι φίλη μου. Αυτοί…».