Πρεμιέρα για το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" - Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έκανε πρεμιέρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ρόλο του παρουσιαστή μιας και πέρυσι σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Η πρεμιέρα για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλησπέρισε τους τηλεθεατές, ευχήθηκε καλό φθινόπωρο και καλή τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, ο πρώτος ο οποίος μπήκε στον "χορό" ήρθε επίτηδες από την Μάλτα μόνο και μόνο για να πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

«Θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά η ζωή μου με...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος της καριέρας του

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε σήμερα 13/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην φετινή του τηλεοπτική επιστροφή αλλά και στο πως θα ήθελε να τελειώσει η καριέρα του στην τηλεόραση.

«Είναι 7η χρονιά για το The 2night Show, παράξενος αριθμός. Θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά η ζωή μου με αυτή την εκπομπή, να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή. Το τέλος μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα. Κάθε Σεπτέμβρη μηδενίζει το κοντέρ.

Λες 30 χρόνια γιατρός, πολύ καλός γιατρός. Ο παρουσιαστής 30 χρόνια λες πάλιωσε. Δεν μου αρέσει στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές οι παρουσιαστές να κάθονται. Αγαπάω την τηλεόραση γιατί είναι αγάπη. Και να με πληγώσει το δικαιούται» είπε ακόμα για την πολύχρονη σχέση του με τη μικρή οθόνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.