GNTM 5: «Δικαιολογία και κλισέ! Σκότωσέ με καλύτερα» - Ξέσπασε ο Σοφρωνίου με διαγωνιζόμενη

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: «Δικαιολογία και κλισέ! Σκότωσέ με καλύτερα» - Ξέσπασε ο Σοφρωνίου με διαγωνιζόμενη

Το βράδυ της Δευτέρας (19/9) ο πέμπτος κύκλος του GNTM έκανε και πάλι πρεμιέρα με τους τηλεθεατές του STAR να περιμένουν πως και πως να δουν την επιστροφή της Βίκυς Καγιά αλλά και τις διαγωνιζόμενες μιας και ο ανατγωνισμός προβλέπεται να είναι μεγάλος (Δείτε εδώ τις τρεις πρώτες που είναι ήδη μέσα στο σπίτι).

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα από το Κιλκίς εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές και προσπάθησε να τους εντυπωσιάσει για να περάσει στην επόμενη φάση.Ωστόσο μια απάντησή της κατάφερε να εξοργίσει τον κριτή, Τάσο Σοφρωνίου καθώς δεν του άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

Ο λόγος που ο Τάσος Σοφρωνίου "την είπε" σε διαγωνιζόμενη του GNTM 5

«Δεν θέλω δικαιολογίες. Σιχαίνομαι τα κλισέ και τις δικαιολογίες. Αυτό ήταν όχι για μένα. Δικαιολογία και κλισέ! Σκότωσέ με καλύτερα, αίμα δε θα τρέξει!. Είσαι κουκλάκι όμως. Αν θες να ασχοληθείς με τη μόδα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος λίγο αργότερα».

Το μοντέλο που βρίσκεται ήδη στο σπίτι του GNTM 5

Τα γυρίσματα του GNTM 5 έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί). Η κριτική επιτροπή εκτός της Βίκυς Καγιά θα είναι όλη διαφορετική, ενώ αλλαγές έχουμε και στον coach. Όσον αφορά το όριο ηλικίας είναι ανοιχτό και μπορούν να λάβουν συμμετοχή και γυναίκες άνω των 50 ετών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από casting πέρασε και μια μητέρα με την κόρη της. Εμείς ωστόσο, πάθαμε σοκ με την ομορφιά μιας κοπέλας που πέρασε από audition και όπως φαίνεται έχει μπει ήδη στο σπίτι και τους έχει τρελάνει όλους.

Ο λόγος για την Αλέξια Τράικο η οποία έχει ήδη χτίσει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας με συνεργασίες και στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram είναι άκρως εντυπωσιακές.